Bella Hadid predstavila svoj (beauty?) brend Orebella
Bella Hadid predstavila svoj (beauty?) brend Orebella

Bella Hadid predstavila svoj
(beauty?) brend Orebella

Another one (in DJ Khaled’s voice).

Novi dan, novi celebrity brend ovog puta nepoznate kategorije. Naime, Bella Hadid je na društvenim mrežam objavila video apstrenog vizuelnog manifesta koji ne otkriva gotovo ništa osim reči Orebella. Jasno je da je reč o (inovativnom?) konceptu još jedne popularne medijske ličnosti, međutim pre nego što započnemo diskusiju o marketinškim igricama prisetimo se nakratko i kompanije Kin Euphorics u kojoj je Bella koosnivač, a bavi se proizvodnjom autentičnog bezalkohonlog pića.

Ovaj brend je veoma brzo zadobio značajnu popularnost, ali nismo stekli utisak da je to bio (jedini) razlog krerianja idealne alternative koja povećava koncentraciju i energiju, Iako se u beverage industriji pridružila i Kendall Jenner, koncept Kin Spritza je u potpunosti drugačiji i iza njega se krije inspirativna priča Belle Hadid.

Shodno tome, ovu priču započinjemo u duhu pozitivnih misli. U prilog tome govori fotografija koju je mlađa sestra Hadid objavila neposredno pre teasera za Orabelle.

Reč je o objavi na kojoj se jasno vidi da se Bella Hadid nalazi u prostorijama kompanije Ulta Beauty. Ova fotografija nagoveštava dve značajne informacije. Prva govori u prilog spekulacijama da je Orebelle zapravo još jedan beauty brend na tržištu, a druga da se njihovi proizvodi neće nalaziti u Sephora radnjama poput drugih kozmetičkih proizvoda poznatih ličnosti.

Kada govorimo o asortimanu, još uvek nije u potpunosti jasno šta će sve Orebelle sadržati. Ipak, ono što smo nakon kraćeg istraživanja saznali jeste da će biti orijentisan na mirise. Shodno tome, postavljamo hipotezu da je je reč o širokom spektru poizvoda poput parfema, dezodoransa, loisona, raznih ateričnih ulja, šampona, regereneratora, kao i mirisnih sveća.

Reveal your alchemy

Bella Hadid na podstiče da otkrijemo svoju alhemiju. I to 5. maja za kada je zakazano lansiranje novih prozivoda mlade manekenke.

Foto: Instagram (@bellahadid)

Učitati još
Zatvori