Online beauty adresa koja nas je osvojila svojim Instagram profilom
Online beauty adresa koja nas je osvojila svojim Instagram profilom

Online beauty adresa koja nas je osvojila
svojim Instagram profilom

Živimo u vremenu vladavine skincarea. Ne samo da je on u poslednje dve godine apsolutno zasenio make-up, već se svakodnevno lansiraju novi brendovi koje želimo isprobati. Osim toga, skincare je postao stil života. Više se ne radi samo o dnevnim ritualima koje radimo za dobrobit svoje kože, već u tim ritualima apsolutno uživamo. U skladu sa tim, više očekujemo i od samih brendova, ili onih koje nam te brendove prodaju. Tražimo priču, sadržaj, da nam neko privuče pažnju.

Upravo zbog toga za oko nam je zapao profil Pure Market, a radi se o beogradskoj beauty adresi. Svojim zanimljivim i originalnim sadržajem već nas neko vreme privlače jer ne samo da predstavljaju proizvode koje zastupaju već je njihov Instagram prepun, kako edukativnog, tako i zabavnog sadržaja. Kroz igru s dizajnerskim rešenjima, Pure Market, jedan je od onih Instagram profila koje zaista volimo da pratimo svakodnevno.

Osim toga, radi se o lifestyle brendu koji ne prodaje samo proizvode za negu kože već sve ono što čini kvalitetnu svakodnevnicu u kojoj možemo uživati, pa će te tako na njihovoj stranici pronaći i proizvode za dom, uređenje, kao i ‘statement’ odevne komade poput kačketa i hoodie majica s natpisima. Pure Market u svojoj ponudi ima i Rowse Beauty poznate svetske influenserke Nurie Val, poznatije kao Freckles Nur, kao i poznati clean brend Meraki.

No, najviše nas osvajaju svojim stilom komunikacije u kojem se dotiču tabu skincare problema, kao i večnih dilema poput kako korisiti retinol, vitamin C ili neke druge popularne sastojke. Zato svakako dodajte ovu beauty adresu na svoj feed, verujemo da će nastaviti da nas oduševljavaju. A možda i pronađete neki novi proizvod za sebe.

Učitati još
Zatvori