Off-White lansirao kolekciju beauty proizvoda “Paperwork“
Off-White lansirao kolekciju beauty proizvoda “Paperwork“

Off-White lansirao kolekciju beauty
proizvoda “Paperwork“

Ultimativni modni brend streetsyle odeće koji je u velikoj meri formirao današnji vizuelni identitet i uličnu modu stavio na radar one visoke – Off-White lansirao je novu kapsulnu kolekciju. Ovoga puta, brend modnog genijalca Virgila Abloha zavirio je u industriju lepote te nam servirao kolekciju “Paperwork’‘ koju čine tri beauty proizvoda.

Off-White je u beauty industriju zašao još kada ja proizveo prvu liniju parfema. Slećedeći korak bila je kapsulna kolekcija “Paperwork“ kutija koja je sastavljena od čak tri beauty proizvoda – laka za nokte, parfema i color sitcka. Serija proizvoda predstavlja pravo čulno iskustvo inspirisano dodirom, mirisom i vidom.

Virgil Abloh jednako je vodio je računa o kvalitetu proizvoda kao i atraktivnog pakovanja. “Paperwork“ kutije napravljene su od jednog materijala i ono što je možda bitnije – eco friendly su. Slojevite kutije koje sadrže Off-White beauty proizvode estetski su privlačne jer je precizan fokus stavljen upravo na detalje. Poslednji slojevi “Paperwork“ kutije otkrivaju Mattel Creations figurice.

Off-White beauty linija proizvoda “Paperwork“ predstavlja futurističku viziju Virgila Abloha. Kolakcija jednako naglašava značaj procesa izrade kao i samog proizvoda. Cenovni rang beauty kutija kreće se između 282 i 394 dolara.

Više o “Paperwork“ liniji beauty proizvoda saznajte ovde.

Foto credits: Off White Official Website

Video credits: Instagram

Učitati još
Zatvori