Obojeni krajevi na kratkoj kosi? Može – imamo i predloge
Obojeni krajevi na kratkoj kosi? Može – imamo i predloge

Obojeni krajevi na kratkoj kosi? Može
– imamo i predloge

Haotična smena trendova kada je u pitanju makeup, manikir ili pak hairstyle kategorija neretko dovodi do nemogućnosti upoznavanja sa istim. Iako se trudimo da vam predočimo gotovo sve verzije modnih i beauty talasa, pojedini mikrotrendovi nestanu sa radara pre nego što smo uspeli da ih detektujemo. Za sve to zaslužne su društvene mreže i nefiltrirajući algoritam Tik Tik platforme. Ipak, ništa od toga nas ne sprečava da nastavimo u istom maniru i predočimo vam nekoliko predloga kako da u hypebeast fazonu iskoristite tehniku obojenih krajeva na kratkoj kosi.

Obojeni krajevi u 2023. godini? Mi kažemo – DA

Nedavno smo uočili hairstyle trendove poput malih rogova od pramenova kose i hair stamps u obliku leptira ili nekog drugog artwork-a. Upravo zbog toga, odlučili smo da ostavimo nekonvencionalne i pomalo nepraktične trendove po strani i vratimo onaj koji smo dugi niz godina furali bez ustručavanja. Možemo slobodno da kažemo da obojeni krajevi podsećaju na ombre tehniku koja pretenduje da postane vanvremenski izgled kose s obzirom na to da je velika većina aktuelnih načina posvetljivanja kose zasnovana upravo na ovoj tehnici.

In reverse

Prvi predlog odnosi se na takozvanu zamenu teza. Naime, klasičan ombre look, koji smo najčešće imali priliku da vidimo, zahteva tamniju kosu, odnosno čokoladne tonove, i svetlije, odnosno plave krajeve. Za izgled obojenih krajeva, ovoga puta se odlučujemo na svojevrsni obrt. Predlažemo da veći deo kose bude u platinasto plavoj boji, a da krajevi budu smeđi. Od svetlije ka tamnijoj nijansi.

Ukoliko želite da začinite ovaj look, umesto platinasto plave jednostavno izaberite narandžaste tonove.

Barbie mania & Foxy hair

Barbie manija ne prestaje. A ni mi sa predlozima koji uključuju roze boju. Roze krajevi na silver tonove jedna je od ultimativnih opcija koje zaista pristaju samo najhrabrijima. Sa druge strane, viralan foxy hair izgled je umnogome praktičniji. Red plave, red crvene, red braon boje – idealna jesenja kombinacija.

Koji je vaš omiljeni ombre look?

Foto: Instagram

Video: Instagram

Učitati još
Zatvori