Milk Makeup predstavio je nove Water Jelly Tint proizvode, i ceo TikTok želi da ih pojede
Milk Makeup predstavio je nove Water Jelly Tint proizvode, i ceo TikTok želi da ih pojede

Milk Makeup predstavio je nove Water Jelly Tint proizvode, i ceo TikTok želi da ih pojede

Svi ljubitelji šminke znaju da ne postoji ništa bolje od dobrog make-up launch-a koji, uprkos prezasićenosti na beauty tržištu, uspe da nas zaintrigira i privuče našu pažnju. Jedan takav proizvod, iako još uvek nije izašao, nedavno je počeo da kruži društvenim mrežama, a mi zvanično možemo da kažemo da smo hooked. U pitanju su novi Milk Makeup Water Jelly Tint proizvodi, a mi donosimo sve što znamo o ovom uzbudljivom make-up novitetu do sada.

Šta su novi Milk Water Jelly Tint proizvodi?

Iako priznajemo da su standardna rumenila u kamenu daleko od toga da nas ikad napuste, u poslednje vreme svedočimo okretanju ka proizvodima nešto drugačijih tekstura, kao što su to tečna ili kremasta rumenila. Međutim, ovoga puta Milk Makeup potpuno obrće igricu i predstavlja svoj najnoviji proizvod koji je upravo rumenilo jelly teksture.

Da budemo što precizniji, u pitanju nije samo obično rumenilo, već tint koji možete koristiti na usnama kao i na obrazima. Za razliku od klasičnih rumenila koji manje-više „sede“ na vašoj koži, Water Jelly Tint proizvodi formulisani su tako da se utope u njoj. Reč je o proizvodu namenjenom za ultimativan no-make up make-up look, naročito za one koji praktikuju underpainting metodu šminkanja.

Pored svoje inovativne formulacije i primamljivih nijansi, Milk Water Jelly Tint proizvodi privukli su ogromnu pažnju zbog svog gotovo „jestivog“ izgleda. Posle komentara na društvenim mrežama koji se tiču datuma izlaska proizvoda, najčešći su oni koji izjašnjavaju neobjašnjivu potrebu da ih samo „gricnu“. Naravno, iako priznajemo da i nama deluju kao dobra gumena poslastica, snažno upozoravamo da ovi (kao ni ostali) Milk Makeup proizvodi nisu za jelo.

Milk Makeup je za sada predstavio Water Jelly Tints u četiri nijanse – burst, chill, spritz i splash, a u pitanju su nijanse koje variraju u različitim ružičasim, kajsijastim i crvenim tonovima. Očekujemo ih u prodaji od 6. februara, a do tada uživamo u bezbroj TikTok recenzijama koji se tiču ovog proizvoda.

Foto: Instagram (@milkmakeup, @christxiee), Milk Makeup

Učitati još
Zatvori