You’re a firework: Glamur Njujorka u Beogradu sa lansiranjem Maybelline Lash Sensational Firework maskare
You’re a firework: Glamur Njujorka u Beogradu sa lansiranjem Maybelline Lash Sensational Firework maskare

You’re a firework: Glamur Njujorka u Beogradu sa lansiranjem Maybelline Lash Sensational Firework maskare

Povodom lansiranja nove Maybelline Lash Sensational Firework maskare održana je glamurozna žurka u Beogradu. Njujorški glamur je dominirao Beogradom na spektakularnom lansiranju nove maskare Maybelline New York-a – Lash Sensational Firework.

maybelline firework maskara event
maybelline event firework maskara

Baby, you’re a firework

Prelepi ambijent krovne terase šoping centra Galerija bio je savršeno mesto za okupljanje beauty influensera, poznatih ličnosti, ljubitelja kozmetike i predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji. Svi prisutni uživali su u atmosferi koja je verno dočarala čaroliju njujorških rooftop zabava, donoseći dašak Velike jabuke u srce Beograda.

Veče je bilo ispunjeno elegancijom i autentičnim stilom, uz priliku da gosti isprobaju novu maskaru i uvere se zašto će Firework postati neizostavan deo svake make-up rutine. Zvanice su uživale u ekskluzivnim make-up separeima dizajniranim za savršene fotografije. U njima su imali priliku da isprobaju novu Firework maskaru koja obećava izvanredan volumen i definiciju trepavica.

maybelline event
Marija Radivojević i Bojana Golubović

Lash Sensational Firework maskara

Ono što Lash Sensational Firework maskaru čini posebnom jeste njena SuperSpark TM četkica i formula obogaćena Pro Vitaminom B5. Dobitna kombinacija pruža 360° impresivan efekat, pun volumen i jasno definisane trepavice. SuperSpark TM četkica, inspirisana vatrometom, dizajnirana je da zahvati i razdvoji svaku trepavicu, a formula maskare obavija trepavice od korena do vrha, bez grudvica i razmazivanja.

Maskara pruža neverovatan izgled – ultra-voluminizirane, izuzetno duge i savršeno uvijene trepavice. Uz ovu maskaru doživećete vatromet na svojim trepavicama.

maybelline firework maskara event Marina Mitić
Marina Mitić
maybelline firework maskara event Dunja Kaluđerović
Dunja Kaluđerović

Maybelline New York je udružio snage sa kraljicom samopouzdanja, Emily Ratajkowski. Ona je pokazala kako se to radi i unela magnetsku energiju u ovu maskaru. Dizajnirana za dinamičnu gradsku devojku sa magnetskom FIREWORK IT energijom, ovo je revolucionarna dopuna kultnoj Lash Sensational porodici maskara. Spoj stava, samopouzdanja i neosporivog stila, Firework maskara slavi ženu današnjice koja zrači energijom i sjajem.

Upravo bi energija i sjaj mogli da opišu veče na krovu Galerije, gde su sve zvanice u Firework pink dress kodu potvrdile da uz pomoć Firework maskare možete ostaviti nezaboravan utisak i privući pažnju gde god se pojavite. Čak je i kula Beograd zasijala u pink sjaju. Njujork je te večeri stigao u Beograd – a sa njim i Lash Sensational Firework.

maybelline firework event
Nikolija i Amna
maybelline firework event
Neda Ivanović i Jelena Dikić

Foto: Maybelline / Instagram (@maybelline)

Učitati još
Zatvori