Madison Beer postala je najnovije lice brenda Fenty Beauty
Madison Beer postala je najnovije lice brenda Fenty Beauty

Madison Beer postala je najnovije
lice brenda Fenty Beauty

Fenty Beauty proširio je svoju porodicu Fenty face partnera stavivši pevačicu Madison Beer za najnovije lice brenda. Madison se pridružuje imenima poput glumica Kane Lim  (Bling Empire) i Madison Bailey (Outer Banks) u ulozi brend ambasadora. Pevačica je ovu vest podelila sa fanovima na svom instagram profilu slikom sa snimanja muzičkog videa za njenu najnoviju pesmu Dangerous.

Fenty Beauty zauzima centralno mesto u novom muzičkom spotu za njen najnoviji singl. Za ostvarivanje njenog svežeg i blistavog izgleda korišćeni su Fenty proizvodi poput Eaze Drop’lit i Eaze Drop Blurring Skin Tint, kao i čuveni Match Stik Correcting Skinsticks i obožavana maskara Lift & Curl.

„To je veoma ranjiva pesma pa smo želeli da šminka ostane sveža i sirova“ –  Fenty šminkerka Priscilla Ono

Beer neretko možemo da vidimo kako koristi Fenty Beauty proizvode na svom instagram profilu kao i TikToku. Stoga, vest o ovom novom parterstvu nam nije došla neočekivano.

„Koristim Fenty tokom svoje rutine od pudera i kontura, do bronzera i boje za usne. Kada su me pitali da budem deo ove neverovatne zajednice koju je Rihanna stvorila bio je pravi štipni me trenutak – Madison Beer

Dangerous 

Ukoliko želite da vidite pevačicu u nešto ranjivijem izdanju, poslušajte njen najnoviji singl u prilogu ispod.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori