Lil Nas X je najnoviji ambasador brenda YSL Beauty
Lil Nas X je najnoviji ambasador brenda YSL Beauty

Lil Nas X je najnoviji ambasador
brenda YSL Beauty

Yves Saint Laurent Beauty najavio je da je reper, pevač  i tekstopsic Lil Nas X postao najnoviji brend ambasador SAD-a. Ova najava izuzetno je značajna je razbijanju rodnih granica koje, nažalost, još uvek postoje u industriji lepote. YSL Beauty smatra da je Lil Nas X savršeno lice koje će redefinisati rodne konstrukcije unutar industrije.

„Donosi strast, razmetljivost i neustrašivost kao niko drugi“ – YSL Beauty za novog brend ambasadora

Ovom kampanjom, brend se nada se da će ohrabriti svoju zajednicu da bez izvinjenja prigrli sebe. Imenovanje repera za brend ambasadora, savršeno dopunjuje dosadašnji kolektiv američkih ambasadora promena koji promovišu individualnost kao što su Troye Sivan i Barbie Fereira.

@yslbeauty
@yslbeauty

Kampanja sa YSL Beauty koncipirana je oko novog karmina za usne brenda, Rouge Pur Couture: The Bold. U seriji fotki kampanje sa temom pustinje, Lil Nas X predstavlja novi proizvod zajedno sa sa svežim noktima i ljubičastom senkom.

Kao deo svoje uloge brend ambasadora, Grammy dobitnik debitovaće neobjavljenu pesmu koja se do sad nikada nije čula. Kampanja teasuje deo neobjavljene pesme My Little Baby, a na pitanje kako je ona u skladu sa novom kampanjom, reper odgovara da se pesma prikladno dotiče teme lepote i individualnosti. Iako detalji o pesmi tek treba da budu objavljeni, sigurni smo da je u pitanju sledeći veliki hit.

@yslbeauty

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori