Journal recenzija: Testirali smo Lumi Glotion – viralni tečni puder koji daje prirodan glow
Journal recenzija: Testirali smo Lumi Glotion – viralni tečni puder koji daje prirodan glow

Journal recenzija: Testirali smo Lumi Glotion – viralni tečni puder koji daje prirodan glow

Kada je u pitanju makeup rutina, naročito tokom toplih letnjih dana, Journal tim uvek glasa za pristupačne, lagane formule i teksture. Osim toga, poen više ide i na račun proizvoda koji daju natural beauty look ali i onih koji su višenamenski. Ako je sudeći prema TikTok beauty zajednici, jedan takav je novi L’Oreal Paris LUMI GLOTION tečni puder za naglašavanje sjaja kože. Može se koristiti samostalno, u kombinaciji sa puderom ili kao hajlajter. Budući da je reč je o proizvodu oko koga se digao veliki hype na društvenim mrežama i to nakon što ga je preporučila Kendall Jenner, kao i da beauty fanatici već sada tvrde da će biti bestseller, Journal tim je odlučio da ga isproba.

GLOW + LOTION = Lumi Glotion tečni puder za sjajnu kožu

Savršena beauty jednačina ovog leta bi glasila glow + lotion = L’Oreal Paris LUMI GLOTION tečni puder za naglašavanje sjaja kože. Ovaj prozivod naglašava prirodan sjaj kože i daje celodnevni osećaj hidriranosti lica. Lako se razmazuje i ima sjajan finiš što čini da vaša koža izgleda blistavo i jedro. I sve to zahvaljujući specijalnoj formulaciji koja sadrži glicerin koji je poznat po sposobnosti da zadrži vlagu u koži što je čini mekanom i hidriranom i shea butter. Međutim, iako ima sjajan finiš, ne morate da brinete da će vam koža izgledati masno.

L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (13)
L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (10)

Ako tražite savršen glow look, your search ends here

Kako leto uskoro zvačno počinje, traže se makeup proizvodi koji su multifunkcionalni a zahvaljujući ovom novitetu, letnja šminka dobila je novog saveznika. Dakle, u pitanju je višenamenski proizvod koji pruža različite mogućnosti upotrebe. Može se koristiti samostalno kao tečni puder, ili u kombinaciji sa drugim puderima kako bi se postigao željeni efekat. Takođe, LUMI GLOTION može da se koristiti i kao hajlajter za lice i telo. Bez obzira na to da li se koristi kao puder, hajlajter ili kombinacija oboje, LUMI GLOTION će dati prirodan sjaj kože. Zahvaljujući specijalnoj formuli, daje svež i blistav izgled, a ujedno i hidrira kožu tokom celog dana. Mi smo ga isprobali i utisci su sjajni shiny.

L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (14)
L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (1)
L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (14)

Ono što je važno da znate jeste da je tekstura toliko lagana i baršunasta da čak i posle nekoliko sati nošenja osećate da vam koža diše. Ono što je uvek izazov kod laganih tekstura jeste njihova postojanost. Međutim, to nije slučaj sa L’Oreal LUMI GLOTION tečni puder za naglašavanje sjaja kože. I nakon višesatnog nošenja, postojan je. Ne skida se, ne razmazuje, ne ostavlja neujednačene fleke. Štaviše, vaš ten je ujednačen i blistav. Sitne šljokice daju suptilan glow koji je idealan kako za dnevnu makeup rutinu tako i za večernju.

L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (1)
L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (7)

Kendall Jenner approved ✓

Poznate ličnosti umnogome utiču na naš svakodnevni život, pa tako i da rutinu šminke koju biramo. Kendall Jenner je jedna od vodećih manekenki, modela i influenserki našeg doba, a ne možemo, a da ne primetimo da je i ona sama zaštitno lice L’Oreal Lumi Glotion-a. Njena besprekorna koža i prirodan sjaj su inspiracija mnogima i izgleda da smo napokon otkrili tajnu njene blistave kože. Pored sjaja, veoma je bitna zaglađenost i ujednačen ten koji će vam omogućiti da letnji dan provedete neometeno, uvereni da je sve na svom mestu. Uz ovaj multifunkcionalni puder jednostavno ne morate da brinete, već samo da se opustite i uživate u toplim avanturama.

l oreal paris lumi glotion tečni puder šminka
Kendall jenner / l'oreal paris promo
l oreal paris lumi glotion tečni puder šminka
L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (7)
L'Oreal Paris Lumi Glotion tečni puder (13)

Foto: L’Oreal Promo, Aleksandra Vučković

Učitati još
Zatvori