Bronzer koji koristi Sofia Richie Grainge dostupan je kod nas – i košta manje od 2000 dinara
Bronzer koji koristi Sofia Richie Grainge dostupan je kod nas – i košta manje od 2000 dinara

Bronzer koji koristi Sofia Richie Grainge dostupan je kod nas – i košta manje od 2000 dinara

Već smo se bezbroj puta uverili da je bronzer osnova svakog moćnog makeupa. Ovaj proizvod nanosimo na delove lica kao što su jagodice, čelo, nos i brada kako bismo ih istakli, i to u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Upravo je bronzer mnogima holy grail product, te omiljeni korak u rutini šminkanja. Stoga nije začuđujuće ako ste, iako u kolekciji imate već nekoliko bronzera, sada u potrazi za još jednim. Ipak, Sofia Richie Grainge – koja je poznata po minimalističkoj makeup rutini – ima preporuku. Štaviše, njen omiljeni bronzer može da se pronađe u našim drogerijama – i košta manje od 2000 dinara. U pitanju je Physicians Formula MURUMURU bronzer.

/ Physicians Formula bronzer /

Physicians Formula bronzer opisan je kao kombinacija najboljih karakteristika pudera i krem bronzera. Njega odlikuje kremasta i meka tekstura, a on zbog sastava neguje, hidrira i zaglađuje teksturu kože. Glavna prednost mu je što tenu pruža tropski sjaj, a uz bronzer se dobija i aplikator za lako nanošenje. Sve što je potrebno jeste da ga, kao i prilikom upotrebe bilo kog bronzera, nežnim pokretima nanesete na lice. Na taj način ćete istaći željene konture lica. Međutim, za razliku od drugih proizvoda ovog tipa, Physicians Formula bronzer prožet je murumuru puterom.

Upavo zbog murumuru putera, te drugih esencijalnih masnih kiselina i provitamina, Physicians Formula bronzer je izbor mnogih poznatih ličnosti. Jedna od njih je i Sofia Richie Grainge koja je oduševljenje ovim proizvodom podelila na svom TikTok profilu, odnosno u kratkom GRWM video zapisu.

@stephinparis

This bronzer is perfect on its own or to set any cream bronzers! #drugstoremakeupmusthaves #sofiarichie #sofiarichiegrainge #sofiarichiemakeup #sofiarichiemakeuproutine #fyp #drugstoremakeup @sofiarichiegrainge @physicians_formula

♬ son original - tswiftmusic

Ipak, brend Physicians Formula nije nikakva novina. On je osnovan još 2003. godine, a u njegovoj raznovrsnoj ponudi nalaze se kozmetički proizvodi za lice, oči i usne. Takođe, Physicians Formula nije samo makeup brend, već je istovremeno fokusiran i na skincare. Deo ponude ovog američkog brenda moguće je pronaći u dm prodavnicama, a među njima se nalazi i jedan od best-sellera – MURUMURU Butter bronzer – i to u tri različite nijanse. U dm online prodavnici, cena ovog bronzera je 1800 dinara.

Foto: Instagram (@sofiagrainge) / TikTok (@stephinparis) / Physicians Formula

Učitati još
Zatvori