Khloe Kardashian skoro neprepoznatljiva sa novom bojom kose – da li je ovo novi beauty trend?
Khloe Kardashian skoro neprepoznatljiva sa novom bojom kose – da li je ovo novi beauty trend?

Khloe Kardashian skoro neprepoznatljiva sa novom bojom kose – da li je ovo novi beauty trend?

Redheads have more fun!

Khloe Kardashian, za razliku od svojih sestara, retko kad dospe na trend liste jer slabo eksperimentiše kada su moda i beauty u pitanju. Ona se poslednjih par godina okrenula wellness načinu života i slabo posećuje svetska zbivanja i aktielna dešavanja.

Kada je pre skoro dva meseca okačila fotografije jedne modne kampanje i debitovala crvenu kosu svi su mislili da je u pitanju perika i da je taj look rađen samo za potrebe tog snimanja. Kako je paparazzi prate u stopu na taj način smo saznali da je ova beauty promena trajna, te da se Khloe priključila klubu crvenokosa.

Dua Lipa led the way

Britanska pevačica albanskog porekla ušla je u novu eru kada je vizuelni identitet u pitanju i to kada je krenula da promoviše nove muzičke projekte kao crvenokosa. Kod biranja adekvatne crvene kose jako je bitno da frizer proceni koji ton najbolje ide uz vaš ten, kako je paleta nijansi ove boje zaista velika.

Khloe je prvobitno imala carrot crvenu nijansu, da bi sada njena boja bila nešto između kestenjasto braon i zagasito crvene. Nakon što je dugi niz godina bila verna platinasto plavoj boji, sa izletima u braon nijanse, ova boja je za nju pravo osveženje i kosa celokupno izgleda zdravije čak i kada su esktenzije u pitanju.

Khloe se potpuno posvetila porodici

Nakon on & off veze sa ocem njene dece, košarkašem Tristanom, i iznenadnim gubitkom njegove majke, Khloe je rešila da svojoj porodici da još jednu šansu.

Ona slabo putuje i kao da se izolovala od raznoraznih manifestacija i većinu vremena provodi sa svojom decom, u njihovom domu u Kaliforniji. Njen brend odeće “Good American” i dalje se sjajno kotira na tržištu zbog velikog izbora veličina za plus size žene, a svi znamo da potrošači vole inkluzivitet.

Khloe trenutno vodi najprivatniji život kada je Kardashian porodica u pitanju i sve što imamo da kažemo je – good for her. 

Khloe kardashian

Foto: Profimedia, Instagram /@khloekardashian

Učitati još
Zatvori