Kate Moss pokreće sopstveni lifestyle brend Cosmoss
Kate Moss pokreće sopstveni lifestyle brend Cosmoss

Kate Moss pokreće sopstveni
lifestyle brend Cosmoss

Kate Moss pokreće sopstveni lifestyle brend – Cosmoss. Lansiranje brenda najavljeno je za 1. septembar. Na službenoj stranici stoji kako se radi o ‘self care brendu stvorenom za moderna životna putovanja’. Takođe, dodato je kako se koncept zasniva na ‘bogatom životnom iskustvu Kate Moss, koja je odlučila da podeli priču o svom putovanju ka prihvatanju same sebe’.

Ovaj novi preduzetnički projekat Kate Moss stiže nakon što je 2016. godine pokrenula svoju modnu agenciju, a početkom 2022. postala kreativna direktorka brenda Diet Coke.

Ovo je prvi put da komercijalno ulazi u svet wellness-a. Ipak, dobro je poznata njena ljubav prema jogi. Takođe, Kate je česta gošća TheLifeCo Bodrum wellness i detox retreat-a, a obožava da praktikuje i juicing trend.

Za Cosmoss kažu kako će prikazivati život tačno onakvima kakvi jeste. To je priličan pomak od, recimo, Goop-a, wellness brenda Gwyneth Paltrow. Detalji samog brenda Cosmoss još nisu javni. Još uvek se ne zna kako će tačno izgledati, niti kako će funkcionisati. Jedino što je objavljeno je da je ‘svaki proizvod studiozno razvijan, kao i da će koncept sadržaja pomoći svima da nadju unutrašnji mir, harmoniju i sklad’.

Iako se radi o wellness brendu, ne treba zaboraviti da je Kate Moss poznata kao jedna od najslavnijih party djevojaka. S tim u vezi, ne bi nas trebalo začuditi ako u Cosmoss-u spoji zen i party deo svoje ličnosti. A kada već govorimo o wellness brendovima, osim Goop-a, konkurencija će joj biti i Poosh koji vodi tim Kourtney Kardashian.

Sama Kate Moss portal Cosmoss najavila je videom u kojem gola ulazi u jezero. Već postoji i zvanična IG stranica brenda. Na njoj se, za sad, može samo prijaviti za newsletter kako bi prvi saznali novosti o samom sajtu.

FOTO: Profimedia, instagram Cosmoss

Učitati još
Zatvori