Kanye West i Bianca Censori na odmoru u Firenci, ona gradom šeta bosa?
Kanye West i Bianca Censori na odmoru u Firenci, ona gradom šeta bosa?

Kanye West i Bianca Censori na odmoru u
Firenci, ona gradom šeta bosa?

U nedelji kada je objavljeno da brend adidas prodaje preostale zalihe Yeezy kolekcija Kanye West izlazi iz takozvane ilegale i odlučuje da leto provede u Firenci, jednom od najlepših italijanskih gradova. Društvo na ovom putovanju mu pravi nova supruga, američki model i arhitekta Bianca Censori. 

Kanye West
Kanye west
Bianca censori
Bianca Censori

Par je uslikan kako šeta ulicama ovog istorijskog grada i jede sladoled, a svi se pitaju samo jednu stvar – zašto Bianca šeta bosa? Da li je to neki novi modni performans koji je reper osmislio pozivajući se na svoj genijalni um, ili samo tipičan ženski problem neudobnih cipela? Odgovor na ovo pitanje nemamo, ali se nadamo da je neko od ekipe u međuvremenu Bianci kupio (yeezy) patike.

Ko je Bianca Censori?

Kanye i Bianca su se upoznali tako što joj je on, putem Instagram DM-a, ponudio da dođe da radi za njegovu Yeezy kompaniju. Ona se bavi arhitekturom i nagrađivana je više puta u prošlosti, a jedan od projekata na kojem je radila je Green Oasis Community centar.

Par privlači pažnju nesvakidašnjim autfitima, a Kanye ponovo ima svoju muzu na kojoj plasira sveže modne trendove. Posle jednog od najskupljih razvoda na planeti, sa Kim Kardashian, Kanye je ponovo ušao u izvesnu problematičnu eru, da bi se u poslednjih nekoliko meseci skoro potpuno povukao iz medija.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori