Omiljeno Glossier tečno rumenilo dobilo je svoje dopunske zagasite nijanse – čekirajte ih
Omiljeno Glossier tečno rumenilo dobilo je svoje dopunske zagasite nijanse – čekirajte ih

Omiljeno Glossier tečno rumenilo dobilo je svoje dopunske zagasite nijanse – čekirajte ih

Tečna rumenila danas su sastavni deo svih beauty brendova ali nije oduvek bilo tako. Kada je brend Glossier ušao na beauty tržište pre tačno 10 godina kremasta rumenila nisu bila zastupljena na tržištu, ali njihov Cloud paint u tubi koji je debitovao 2017. godine postao je gamechanger.

Pored sjajne ideje i prihvatljive cene pakovanje je takođe ostavilo utisak, kako je dizajn istog napravljen da asocira na tubu u kojoj se prodaju tempere dok je sam dodatak paint u nazivu doprineo celokupnom arty duhu. Sada, sedam godina kasnije, ovaj proizvod dobija čak pet novih nijansi i sve one dolaze (za promenu) u poprilično zagasitim tonovima.

glossier tečno rumenilo
@glossier

Bronzani ten all year long

Nove nijanse Cloud paint proizvoda dolaze u zagasitim, braonkastim tonovima a gelasto-kremasta tekstura omogućava njihovo lako nanošenje. One ovoga puta poprimaju svojstvo takozvanog bronzera tako da ne odričite se ovog proizvoda u pink i peachy nijansama – možete ih kombinovati u okviru jednog beauty looka ukoliko ih različito pozicionirate u toku samog šminkanja.

Cloud paint 2.0 dolazi u čak pet novih opcija i sve one imaju istu misiju – da vašem tenu pruže efekat savršenog osvetljenja. Rumenilo je već dostupno za kupovinu kako preko sajta tako i u Glossier radnjama, a novina je da sve proizvode ovog brenda već par mesecimožete naći i u okviru Sephora maloprodajnih objekata. Nove nijanse novse sledeća imena:

  • Drift
  • Coast
  • Swept
  • Dune
  • Sail
@glossier

Mini Glossier Tutorial

Kao što smo već gore naveli – u okviru jednog beauty looka moguće je miksovati više istih Cloud paint proizvoda u različitim nijansama. Poznata šminkerka Kelli Anne Sewel podelila je sa svojim pratiocima trikove u kom smeru treba nanositi koje nijanse kako biste postigli uvek poželjan sun kissed ten sa daškom rozikaste svežine – čekirajte ga u nastavku.

Foto: Instagram / @glossier

Učitati još
Zatvori