Viralno Gisou ulje za usne ovog leta stiže u novoj sezonskoj aromi kokosa
Viralno Gisou ulje za usne ovog leta stiže u novoj sezonskoj aromi kokosa

Viralno Gisou ulje za usne ovog leta stiže
u novoj sezonskoj aromi kokosa

Postoje određeni beauty proizvodi koje zavolimo do te mere da želimo da ih koristimo i kada dođu u novim aromama, kroz takozvani re-edition. 

Negin Mirsalehi i njen beauty brend Gisou osvojili su potrošače širom sveta, a blogerka je inicijalno krenula biznis sa uljima za kosu na bazi meda da bi kasnije proširila asortiman i na druge proizvode za lice i telo.

Njeno viralno honey infused ulje za usne ove sezone dolazi u novoj, tropskoj aromi kokosa.

Gisou best seller

Viralno honey infused ulje za usne definitivno važi za best seller proizvod brenda, a nova aroma na bazi kokosa idealna je za letnje mesece.

Pored glavnog sastojka u vidu meda, koji porodica Mirsalehi godinama unazad proizvodi na svom imanju i koristi za sve svoje proizvode, tu je i hijaluronska kiselina koja doprinosi dodatnoj hidrataciji usana.

Pored toga što hrani i hidrira usne ovo ulje u sebi ima neki vid šljokica te celokupnom beauty looku pruža dodatni sjaj, bez obzira na to da li želite dnevni prirodniji fresh look ili večernju intezivniju šminku.

Negin je ujedno i najbolja ambasadorka svog beauty brenda jer u svakom momentu izgleda jako negovano, dok tvrdi da većinom koristi proizvode bazirane na potpuno prirodnim sastojcima.

Od čega zavisi uspeh beauty brendova koje pokreću devojke popularne na socijalnih mrežama?

Popularnost izvesne osobe, bez obzira na branšu u kojoj egzistira, ne garantuje uspešan fashion, beauty ili lifestyle brend. Inicijalna priča uglavnom mora biti posebna i drugačija, a Negin je porodični biznis proizvodnje meda pretočila u pravu beauty imperiju.

Ona je na vrhuncu svoje popularnosti pokrenula sopstveni brend, te je udružila snage sa najpopularnijim lancem kozmetike Sephora koji na globalnom nivou prodaje njene proizvode.

Neretko u zajedničkoj organizaciji održe pop up store na atraktivnoj lokaciji, a njeni proizvodi su u beauty krugovima poznati kao veoma kvalitetni. Gisou ulje za usne možete kupiti i u Srbiji, a sada zajedno čekamo novu aromu koja nosi naziv – Coconut Frost. 

Foto: Instagram / @gisou

Učitati još
Zatvori