Već dugo nismo videli da french bob nekome stoji toliko dobro kao Emily Ratajkowski
Već dugo nismo videli da french bob nekome stoji toliko dobro kao Emily Ratajkowski

Već dugo nismo videli da french bob nekome stoji toliko dobro kao Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski proteklog vikenda pokazala je novu frizuru – french bob. Još uvek nije sigurno da li je u pitanju perika ili je zaista drastično skratila i potamnila svoju kosu i šiške. Na fotografijama koje je objavila kosa je stilizovana u talase, i frizura ima jako puno volumena, što Emily inače nema jer ima prirodno tanku kosu.

 

Nova frizura Emily Ratajkowski osvojila je društvene mreže

Ova bob završava se tačno između obraza i vilice. To je još više naglasilo njene jagodice i dalo efekt buccal fat removal-a, ali bez odlaska pod nož. Takođe, Emily je isfurala jednu od trenutno najpopularnijih boja kose.

Čim je Emily objavila fotke sa ovom frizurom, veliki broj žena je ove primere stavilo u svoje saved foldere. Slično kao što se dogodilo i kada je novu frizuru pokazala Hailey Bieber, koja se takođe ošišala na bob. Već tada smo sumnjali da će bob postati jedna od najtraženijih frizura u salonima, a sada smo sigurni da će biti tako. Ipak, valja napomenuti da ne treba slepo kopirati ni Emily ni Hailey. Najbitnije je da odaberete bob koji odgovara obliku vašeg lica, a za to je najbolje da se posavetujete sa svojim frizerom.

Bitna stvar – nemojte misliti da sa ovom frizurom nećete imati posla, ona neće izgledati besprekorno nakon što je samo prosušite fenom. Nju ćete ipak morati malo stilizovati, pogotovo ako se odlučite i za šiške. To je nešto čega trebate biti svesni jer to znači da ćete pre posla morati odvojiti nešto više vremena za kosu nego inače.

Tekst je preuzet sa portala Journal.hr

FOTO: Instagram (@emrata)

Učitati još
Zatvori