Kate Moss i Twiggy su zaštitna lica nove Charlotte Tilbury kolekcije make-up setova
Kate Moss i Twiggy su zaštitna lica nove Charlotte Tilbury kolekcije make-up setova

Kate Moss i Twiggy su zaštitna lica nove Charlotte Tilbury kolekcije make-up setova

Mnogima se još deluje prerano da razmišljaju o Božiću i božićnim poklonima, međutim čini nam se da to nije tako. Svako ko je neko u beauty svetu već je izbacio svoje adventske kalendare, beauty setove i božićne kutije. Sve to savršeno je za poklon beauty entuzijastama koje imate oko sebe. Uz to, takvi setovi obično su odlične vrednosti za vaš novac, jer više proizvoda dobijete povoljnije nego da kupujete svaki posebno.

Društvu koje lansira božićne setove u oktobru upravo se pridružio i brend Charlotte Tilbury. Oni su izbacili Studio Tilbury kolekciju, koja sadrži pre svega njihove bestsellere, ali i potpuno nove proizvode stvorene da budu božićni pokloni. Bilo ko ko se bar malo razume u šminku, poznaje kvalitetu Charlotte Tilbury proizvoda i zna da je ovo božićni poklon za poželti.

Charlotte Tilbury nova kolekcija okupila je ikone. Zaštitna lica ove kolekcije su legendarne Kate Moss i Twiggy, britanska glumica Lily James i manekenka Jourdan Dunn. Sudeći po objavama, ova paznična kolekcija trebala bi da unese malo čarolije u svačiju beauty rutinu. S obzirom na to da je sve prepuno šljokica, ne sumnjamo da će se to i dogoditi.

Ono što se najviše ističe u celoj kampanji je neverovatno blistava koža svih uključenih, i to se ne odnosi samo na lice. Njihovo telo prekriveno je svetlucavim pigmentima od kojih se svetlost savršeno odbija, a upravo to daje utisak prepoznatljive Charlotte Tilbury čarolije.

Šta sve sadrži Charlotte Tilbury nova kolekcija

Charlotte Tilbury nova kolekcija za praznike prepuna je metalik kremastih senki, kao i onih s krupnim šljokicama. One dolaze u zlatnoj, tamno sivoj, rose gold nijansi i mnogim drugima. Možete ih se uzeti pojedinačno ili u setu s kremastom senkom koja je u obliku olovke za oči. Tu su i predivne palete za lice koje sadrže rumenilo i highlighter.

Tu je i set za savršenu kožu, on sadrži novi hidratantni korektor i novi puder u kamenu. Zatim tu su i setovi za blistavu kožu, set za savršeno sočne usne koji sadrži četiri proizvoda, kao i set za najsenzualniji pogled, koji sadrži gel za obrve i maskaru. S obzirom na to da je blistava koža glavna zvezda kampanje za ovu novu kolekciju, tu je i glow toner.

Šta je još u kolekciji možete pogledati na zvaničnoj Charlotte Tilbury stranici.

FOTO: Instagram (@charlottetilbury)

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori