Vodimo vas u Chanel Beauty Wonderland: Nova izdanja čuvenih parfema za prazničnu sezonu
Vodimo vas u Chanel Beauty Wonderland: Nova izdanja čuvenih parfema za prazničnu sezonu

Vodimo vas u Chanel Beauty Wonderland: Nova izdanja čuvenih parfema za prazničnu sezonu

Znamo da je vreme prazničnog darivanja sve bliže, a iz brenda Chanel Beauty već su pripremili savršene – i mirisne – poklone kojima možete obradovati najdraže. Ekskluzivni gift setovi i kolekcionarske kutije pozivnica su u magični Chanel Wonderland – od čuvenog Chanel No. 5 do nekih novijih mirisa, nema sumnje da ćete među jedinstvenom ponudom pronaći idealan poklon.

Nakon noviteta na make up policama, sada nam Chanel donosi i praznična izdanja omiljenih parfema – ali i novitete inspirisane popularnim mirisnim notama.

Limitirani setovi čuvenih parfema

No. 5

Set limitirane serije u kojem se nalazi čuveni Chanel No. 5 parfem čine bočica ovog parfema od 50ml, kao i ulje za telo od 100ml, koje prvi put dolazi u pakovanju čija silueta evocira onu čuvenog parfema. Ova kombinacija na najbolji mogući način ističe senzualnost čuvene Chanel note parfema.

COCO MADEMOISELLE

Set COCO MADEMOISELLE donosi savršenu kombinaciju čuvenih ćilibarskih tonova u vidu parfema u bočici od 50ml i ulja za telo u pakovanju od 100ml, u istom pakovanju kao i prepoznatljivi parfem.

Nova praznična pakovanja

Ukoliko se pak, odlučite za kupovinu pojedinačnih parfema iz Chanel ponude, oni ove praznične sezone dolaze u novom pakovanju, u ograničenoj seriji, što ih čini gotovo pa kolekcionarskim primercima – i time, savršenim poklonom. Tri najprepoznatljivija mirisa kuće presvučena su u novo ruho ove sezone, sa posebnim detaljima koji naglašavaju njihovu senzualnost i prefinjenost.

No. 5 parfem

Limitirana serija kutije dolazi u zlatnom i belom izdanju, kreiranom tako da oslikava prirodu mirisa. Chanel No. 5 predstavlja neprikosnovenu esenciju ženstvenosti, bezvremene i prepoznatljive note koje odišu senzualnošću.

No. 5 ulje za telo

Veličanstveno predstavljen u minimalističkoj staklenoj bočici, No. 5 Body Oil od 250ml oslikava nove načine na koje možete nositi čuveni miris tako da predstavlja užitak za čula. No. 5 Body Oil hidrira kožu i naglašava cvetne note istoimenog parfema.

COCO MADEMOISELLE

U bojama bisera, sa zlatnim detaljima, novo pakovanje COCO MADEMOISELLE parfema savrešno se uklapa sa iznenađujuće ženstvenim karakterom ovog mirisa, ali i njegovim izraženim ćilibarnim notama.

Bleu de Chanel

Konačno, ali ništa manje važno, je novo izdanje kutije popularnog Bleu de Chanel parfema. Ove sezone, on dolazi u tamnoplavoj kutiji – takođe obogaćenoj zlatnim detaljima – koji ukazuju na njegovu drvenastu strukturu, koji ostavlja upečatljiv, sofisticiran trag.

Foto: Chanel Press

Učitati još
Zatvori