Chanel Beauty noviteti inspirisani 1920-im koje želimo u svom neseseru
Chanel Beauty noviteti inspirisani 1920-im koje želimo u svom neseseru

Chanel Beauty noviteti inspirisani 1920-im
koje želimo u svom neseseru

Pariz, 1920-e. Stil Art Deco je na svom vrhuncu. Raskalašan duh i želja za provodom koji su odlikovali ovu epohu su u punom zamahu – šljokice i cirkoni dominiraju trendovima. U maniru avangarde, Gabrielle Chanel se opredeljuje za estetiku inspirisanu geometrijskim oblicima i kontrastima, eksperimentišući sa potpuno novim stilom. U svom studiju u ulici Cambon, čuvena dizajnerka kreira živopisne večernje toalete, ukrašene zaslepljujućim šljokicama.

Vek kasnije, kolekcijom za jesen/zimu 2023. godine, Makeup Creation Studio brenda Chanel želeo je da ovekoveči njen odvažni duh, kreirajući upečatljive i blještave make up look-ove za predstojeću prazničnu sezonu. Raskošni glamur dvadesetih godina prošlog veka isijava kroz ekskluzivnu kolekciju koja simoblizuje ono najbolje od burnih dvadesetih.

Ideja je jedna – sijati. Beskonačno.

chanel beauty

Odvažan pogled

Onako kako delikatno ispletene šljokice na haljini prate ritam muzike, tako pet nijansi koje se nalazi na paleti senki LUMIÈRE GRAPHIQUE u sebi nose obilje sjaja. Nežne, a odvažne nijanse Pink Gold, Diamond White i Shimmering Black idealne suza kombinovanje pri kreiranju kontrasta na kapcima, za odvažan poled.

Ništa ne sugeriše na 1920-e kao upečatljiva crna linija ajlajnera, za koju je idealan SIGNATURE DE CHANEL ajlajner. Za poseban intenzitet, najbolje je kombinovati ga sa NOIR ALLURE maskarom, koji daje raskošan volumen trepavicama, dodatno naglašavajući misterioznu dubinu pogleda, čineći ga neodoljivo privlačnim.

chanel beauty

The desire to dazzle

DUO LUMIÈRE savršeno oslikava raskoš 1920-ih zahvaljujući blistavom puderu koji koži daje prepoznatljiv blistav izgled. Nijanse Pink Champagne i Crystal White sadrže pigmente koji, u dodiru sa kožom, pružaju elegantnu blistavost. Kada se nanese na vrhove obraza ili liniju nosa, ove šljokičaste nijanse pružaju tenu dodatnu svetlucavost.

Privlačnost koja traje

Raskalašnost je još jedna od odlika burnih dvadesetih, a ona je oživljena kroz ROUGE ALLURE L’EXTRAIT ruževe koji privlače posebnu pažnju zahvaljujući svojim neodovljivim nijansama. Novi dizajn limitirane serije ukrašen je zlatnim obodom, a pakovanje možete nadopunjavati koliko god puta želite. Ruževi su zasnovani na posebnoj, hidrirajućoh formuli, koja štiti i hrani usne. Ove sezone, visoko pigmentisani ruževi dolaze u četiri očaravajuće nijanse. Midnight Red je hipnotišuća, metalik nijansa crvene, a Roaring Purple predstavlja jarku, upečatljivu tamnocrvenu. Uz njih, tu su i Beige Brut, kao i Rouge Puissant.

ROUGE ALLURE LAQUE sjaj za usne predstavlja jedinstvenu odu vibrantnim zalascima sunca i sjaju poslednjih zraka. Ove sezone, dostupan je u dve delikatne, neodoljive nijanse: Golden Beige, zlatna koralna nijansa, i Fancy Prune, moćna i odvažna ljubičasta. Kada ih nanesete, vi sjajevi postaju kao novi jedinstven komad nakita, pružajuću blistavost usnama tokom čitave noći.

chanel beauty

Konačno, Art Deco stil ne bi bio potpun bez adekvatnog laka za nokte. Zato Chanel Beauty ove sezone donosi raskošne, upečatljive nijanse čuvenog LE VERNIS laka za nokte. Nove tri boje su: White Silk, ružičasta nijansa bele, dok je Tuxedo klasična, antikvarna zlatna,a Sequins, nezaobilazna, bleštava crna.

Nove nijanse idealne su za praznike… i mnogo više.

chanel beauty

Foto: Chanel Press

Učitati još
Zatvori