From Rhode to Huda Beauty: Ovo su noviteti koje smo ispratili prethodne nedelje
From Rhode to Huda Beauty: Ovo su noviteti koje smo ispratili prethodne nedelje

From Rhode to Huda Beauty: Ovo su noviteti koje
smo ispratili prethodne nedelje

Uvek postoji nešto novo pod suncem kada je beauty industrija u pitanju. Nove kampanje i proizvodi su gotovo nedeljna pojava, a mi ne možemo a da ne otkrijemo šta su nam naši omiljeni magnati lepote predstavili. Prošle nedelje smo imali tri lansiranja proizvoda koja su izazvala popriličan internet buzz, a mi donosimo koji beauty noviteti su ovoga puta u pitanju.

Rhode Pocket Blushes

Svaki novi product launch beauty brenda Hailey Bieber neminovno izaziva svojevrsnu online maniju. Prethodne nedelje, zvanično smo dočekali Rhode Pocket Blush rumenila koja su nam nagoveštena prethodnih meseci. Kolekcija podrazumeva šest nijansi rumenila, koji su osmišljeni sa namerom da budu savršeni on-the-go proizvod. Otuda i samo ime proizvoda pocket blushes, naravno. I pored inovativnog pakovanja i neodoljivog izbora nijansi, jedno je sigurno – šta god Mrs. Bieber predstavila, horda Rhode obssesed devojaka će uslediti.

Ortega Ethereal Glow Balm

Sledeći novitet dobili smo upravo od make-up umetnika zaslužnog za povratak holivudskog glamura Lane Del Rey.  U pitanju je proizvod koji je umetnik tease-ovao prethodnih meseci na svom Instagram profilu. Istina, tada još uvek nismo znali o čemu je tačno reč. Nedavno, Etienne Ortega otkrio je da su sledeći dodatak njegovom make-up brendu Ethereal Glow Balm hajlajteri. Drop podrazumeva četiri različite nijanse hajlajtera koje smo umetnika do sada videli kako koristi na svojim celebrity klijentima na obrazima, očima, pa čak i na usnama.

Huda Beauty Blush Filter Soft Glow Liquid Blush

Kada su beauty noviteti u pitanju, proizvodi koje je make-up umetnica Huda Kattan predstavila od samog osnivanja njenog brenda 2013. godine uvek su bili važna tema beauty zajednice. Isto tako, najskoriji proizvod brenda Huda Beauty još jednom je privukao pažnju svih make-up zaluđenika. U pitanju su Blush Filter Soft Glow tečna rumenila, opisana kao najkremastija, fool-proof rumenila idealna za letnju sezonu pred nama. Kolekcija podrazumeva pet nijansi rumenila, a mi kažemo: one of each, please. 

Foto: Instagram (@rhode, @etienneortega)

Učitati još
Zatvori