TikTok made us buy it: Viralni parfemi koje dodajemo na must-have listu
TikTok made us buy it: Viralni parfemi koje dodajemo na must-have listu

TikTok made us buy it: Viralni parfemi koje
dodajemo na must-have listu

Kako je dobar miris imperativ clean girl estetike, možemo se složiti da ne odgovara svakom ista mirisna nota. Možete se poistovetiti sa situacijom da parfem koji odlično miriše na nekoj drugoj osobi vama ne pristaje i obrnuto. Ipak, često se odlučujemo da iste parfeme isprobamo i ne mora uvek biti slučaj da vam parfem neće pristajati. Miris parfema zavisi od mnogobrojnih faktora, a mi smo već govorili o tome kako postojanost parfema zavisi od dela tela na koji se nanosi. Kako smo vođeni TikTok ideologijom i viralne proizvode jednostavno moramo da isprobamo čim se popnu na vrh te lestvice, odlučili smo da pronađemo koji su to parfemi trenutno popularni i koje stavljamo na must-have (smell) listu. Neke od ovih parfema smo već viđali, a neke verovatno nismo imali prilike da isprobamo.

Giardini di Toscana – Milk White Eau De Parfum

Ukoliko ste u potrazi za parfemom sa notama vanile, a koji ujedno pruža unisex vibe, na pravom ste mestu. Milk White kombinuje mirise vanile, mleka i meda. Sa druge strane ima i notu mošusa pa predstavlja idealan izbor za svakodnevnu upotrebu. Parfem može koristiti i muška populacija imajući u vidu unisex trenutak. Sa toplim zagrljajem mleka, meda i vanile, pronašli smo novog favorita za toplije dane.

Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Ne možemo da govorimo o viralnim parfemima, a da ne spomenemo Le Labo Santal. Ovi parfemi se već dugo drže na must-try spisku, pa ćemo ga tako uvrstiti i u Journal TikTok fragrance listu. Le Labo Santal 33 Eau de Parfum je miris za one koji žele da se istaknu. Ovaj sofisticirani miris kombinuje note sandalovine, kardamoma i drveta cedra, stvarajući neodoljivu aromu koja može biti iskorišćena i kao dnevna i kao noćna varijanta. Sa pažljivo odabranim sastojcima, ova parfemska voda donosi duboku toplinu i eleganciju. Za one koji cene ekskluzivnost i vrhunski kvalitet, Le Labo Santal 33 je neprevaziđen izbor.

Eilish Eau de Parfum by Billie Eilish

Eilish Eau de Parfum by Billie Eilish je miris koji odražava individualnost i autentičnost. Sa osvežavajućim notama kruške, ovaj parfem stvara jedinstvenu aromu koja privlači pažnju. Inspirisan umetničkim izrazom same Billie Eilish, ovaj miris donosi svežinu i samopouzdanje. Za one koji žele da se istaknu svojim jedinstvenim stilom, Eilish Eau de Parfum je nezaobilazan izbor.

Maison Margiela Replica By the Fireplace Eau de Toilette Fragrance

Maison Margiela Replica By the Fireplace Eau de Toilette je miris koji nas vodi na putovanje kroz toplinu i udobnost. Sa notama dima i vanile, ovo parfemsko ulje stvara atmosferu očaravajuće topline i nostalgije. Inspirisan trenucima provedenim uz ognjište, ovaj miris donosi osećaj udobnosti i sigurnosti. Za one koji žele da se okruže toplinom i romantikom, Replica By the Fireplace je idealan izbor.

Glossier You Eau de Parfum

Yves Saint Laurent LIBRE Eau de Parfum Intense

Učitati još
Zatvori