Elizabeth Arden Green Tea parfem iz 90-ih je ponovo popularan – i pronašli smo ga na sniženju
Elizabeth Arden Green Tea parfem iz 90-ih je ponovo popularan – i pronašli smo ga na sniženju

Elizabeth Arden Green Tea parfem iz 90-ih je ponovo popularan – i pronašli smo ga na sniženju

Proleće je stiglo, a sa njim i reset brojnih aspekata svakodnevnog života. Iako je prva asocijacija na promenu sezona refresh ormara, poznato je i da miris umnogome doprinosi utisku koji ostavljamo

Sa toplim danima teške, puderaste parfeme čuvamo za jesen (i noćni izlazak), dok za dan na poslu, u prirodi i šetnji biramo lake, cvetne i osvežavajuće mirise. Jedan od njih je i Elizabeth Arden Green Tea parfem, koji se na naše beauty police vraća decenijama nakon nastanka. Bonus points? Pronašli smo ga na sniženju.

TikTok je ponovo presudio

Ako je sudeći prema TikToku, Green Tea parfem (i njegove brojne varijacije) se vraćaju. Da li zbog sveopšteg povratka brojnih trendova iz 90-ih, ili zbog činjenice da je ovaj parfem veoma pristupačan – deluje da svi pričaju o njemu.

Elizabeth Arden Green Tea parfem hvaljen je iz mnogo razloga. Pre svega, lagan, citrusan miris odličan je izbor za tople dane, kada želimo da se osećamo sveže. Suptilnost ovog mirisa znači i da drugima nećete smetati sa prejakim parfemom, što je posebno važno u danima kada su veće temperature. Neki korisnici kažu da je ovaj parfem idealan i kao opcija za osveženje prostorije.

@shoptoday

Our shopping editors aren’t gatekeeping their most complimented perfumes. Do you have a signature scent? Tell us in the comments! #signaturescent #signaturescents #perfume #perfumetiktok #perfumetok #bestperfumes #bestscents #fragrance #bestfragrances

♬ original sound - Shopping Recommendations

Smells like spring

Retko kada možemo reći da jedan parfem odgovara velikom broju ljudi. Znamo i da isti parfem može potpuno drukčije mirisati na svakome, te je kupovina bez isprobavanja no-no kada je o parfemu reč. Ipak, Elizabeth Arden Green Tea parfem je, prema brojnim recenzijama, onaj koji je izuzetak. Lak i osvežavajuć, ovaj parfem stoji svima. Nasuprot brojnim prolećnim parfemima koji imaju snažne note narandže i limuna, Green Tea parfem odiše elegantnom, fresh out of the shower energijom.

Sa glavnim notama rabarbare, nane, bergamota i limuna, Green Tea parfem asocira na svežinu i čistoću, a note pomorandžine kore i peperminta garantuju da ovaj parfem neće biti težak, te ga čine idealnim izborom za dnevnu varijantu. Bazične note, koje čine karanfil, mahovina, beli amber, kim i mošus daju parfemu dubinu, bez da preuzimaju spotlight glavnim notama. Smells like spring!

Journal finds: Green Tea parfem

Foto: Lilly / Instagram @elizabetharden / @thescented_ / @lutecia.official

Učitati još
Zatvori