Želite konture Victorie Beckham? Znamo kako da ih kreirate
Želite konture Victorie Beckham? Znamo kako da ih kreirate

Želite konture Victorie Beckham?
Znamo kako da ih kreirate

Poznata kao Posh Spice, Victoria Beckham je oličenje ovog epiteta. Elegantna, otmena i uvek ženstvena neretko je naš uzor u svakom smislu. Da li je to zbog njenog, čini se, savršenog braka sa Davidom Beckhamom ili zbog uspešne karijere, ili… ma možemo nabrajati u nedogled. No, nama je danas u fokusu njen beauty appearance. Njena uvek svedena šminka nas podseća zašto je dobro voditi se onom dobro poznatom less is more. Takođe VB beaty linija, verodostojno opisana kao luksuz od prvog pogleda do poslednjeg poteza, je ono što takođe opisuje šminku Victorie Beckham. Zato vam donosimo savete kako da rekreirate njen način konturisanja lica. 

Posh Spice does it better

Posh Spice nije ostala verna samo svom umetničkom nasleđu i nadimku, već je i u potpunosti oživela karijeru kroz svoj modni brend, Victoria Beckham. Kako se sada uglavnom drži klasičnih komada kada je reč o garderobi i stilu, ista stvar je i sa njenim beauty izrazom. Kako i sama kaže, iako je imala iskustva sa svetskim kozmetičkim brendovima, neretko za određeni proizvod pomisli – ovo bi moglo biti bolje. Pa je to i uradila. Kreirala je bolji način konturisanja, among all the other things.

How to: Victoria Beckham counturing

Ako želite da skulpturišete lice na posh način, ono što vam je potrebno jeste tečni bronzer. Ona koristi proizvod iz svoje beauty linije. Međutim, vi to možete uraditi sa bilo kojim. Bitno je samo da nije u prahu. Krećemo od konturisanja nosa. Uokvirite nos tako što ćete iscrtati dve ključne linije. Victoria koristi svoje prste za blendanje istih. Nakon toga slede one glavne konture – konture lica. Ona nanosi po dve linije bronzera na obraze, i to na niže mesto nego uobičajeno. Ispod jagodica. Nakon što iskonturiše čelo, na uobičajen način, prelazi na oči. Da, ona konturiše i svoje oči. To je zapravo highlight momenat. Nanosi bronzer na kapke i zatim ga blenda kao klasičnu senku za oči. Potrudite se da napravite oblik krila kako biste oči dodatno naglasili. Dodajte i na donju liniju trepavica i you are ready to go. Osim ruža za usne, dodatni make-up proizvodi vam neće biti potrebni. Sa ovakim konturisanjem ste odradili većinu posla.

Učitati još
Zatvori