Style Crush of the Week: Victoria Beckham
Style Crush of the Week: Victoria Beckham

Style Crush of the Week: Victoria Beckham

Victoria Beckham prošla je dugačak put od pop senzacije, preko žene fudbalera, do uticajne i poštovane modne dizajnerke, a mi volimo svaku njenu (modnu) fazu.

Kako je dve nedelje unazad na platformi Netflix aktuelan dokumentarac Beckham, mediji su opsednuti vađenjem stajlinga ovog poznatog para iz arhiva devedesetih, a njihove stilske reference iz tog perioda gledali ste i na Journalu. Sada, fokus stavljamo na Victoriu Beckham danas – uspešnu poslovnu ženu koja retko kada greši kada je moda u pitanju.

Victoria beckham
victoria beckham

Playing it safe

Kako je mnogo grešila u prošlosti, (ili je prosto modna scena tada to od nje zahtevala) sadašnja Victoria ne eskperimentiše mnogo kada je moda u pitanju. Uglavnom se drži klasike i komada koji dolaze iz njene Victoria Beckham modne linije, koji su mahom svedenih krojeva i boja. Ne pokušava da se prikloni novim globalnim modnim trendovima, njih ostavlja svojoj deci i njihovim lepšim polovinama, mada i mužu koji je nedavno prošetao kombinaciju čarapa i papuča o kojoj se danima vodila polemika na internetu.

Victoria = minimalizam

Poznata dizajnerka najkomfornije se oseća kada nosi crno, belo, ili pak kombinaciju ove dve boje. Kada želi da bude little extra opredeliće se za crvenu, avokado zelenu, žutu, ili nijansu lavande, ali retke su prilike eksperimentisanja sa bojama. Neutralni tonovi takođe nekada dolaze u obzir, ukoliko želi da uradi matching outfits sa svojim suprugom. Naš favorit definitivno je silver custom made haljina iz njene modne linije, koju je nosila za jedan vrlo specijalan događaj – venčanje njenog prvog sina Brooklyn-a.

Svoju sitnu građu neretko voli i da prikrije, tako da ponekad bira pomalo oversize komade koji joj iznenađujuće dobro stoje. Sa druge strane, savršeno ukrojeni komadi su njen signature look, a sigurno je dobar osećaj imati sopstvemu proizvodnju koja pored vaše modne linije pravi custom made komade isključivo za vas. A dream come true.

Učitati još
Zatvori