Teddy bear blonde je nijansa plave koja će dominirati ove zime
Teddy bear blonde je nijansa plave koja će dominirati ove zime

Teddy bear blonde je nijansa plave koja
će dominirati ove zime

Trendovi se ovih dana menjaju brže nego ikad pre. Veliki razlog tome su društvene mreže. Informacije se nikada nisu pojavljivale i razmjenjivale brže. Neki trendovi tako zamru u nekoliko dana dok se oni retki ipak zadrže. Jedan takav mogla bi biti nova nijansa plave boje kose – teddy bear blonde. Ako ste ovih dana bili na TikToku možda ste već i upoznati sa njome. Radi se o jako toploj plavoj, ona je mešavina plavih i smeđih tonova, a na kraju izgleda gotovo zlaćano.

Ime je dobila zato što je gotovo iste boje kao i originalni plišani medvedić. Upravo ova nijansa plave jedna je od najnosivijih za ovu zimu. I ova boja spada u one prirodnije, a znamo da su upravo prirodne nijanse bile hit ove godine. Malo smo se odmaknuli od jarkih nijansi, kao i od platinaste plave. Sve što izgleda prirodno, osunčano i lako se održava – hit je.

teddy bear blonde

Za koga je teddy bear blonde?

Ovo je jedna od onih nijansi koja pomlađuje. Podseća na medenu plavu, a prošarana je raznim nijansama baš kao da je to vaša prirodna boja. Ako ne možete tačno predočiti o kojoj nijansi se radi, već su je „isfurale “ Rihanna i Sofia Richie Grainge. Teddy bear blonde stoji i svjetlijoj i tamnijoj puti, a najlakše se postiže balayge tehnikom. Zavisno od toga koja je vaša prirodna ili trenutna boja kose, vaš frizer ili frizerka mogu prilagoditi nijansu i tako postići teddy bear blonde.

Možda najbolja stvar kod ove boje kose je to što je koren u većini slučajeva tamniji, a to znači da nećete tako često morati frizeru. Ako taman tražite promenu, a želite boju koju je lako održavati, ova bi mogla biti pun pogodak. Takođe, pomak je od klasičnih tamnijih boja koje obično biramo za zimu. Osim toga, sa ovom bojom ćete biti u trendu i bez da se okrenete crvenim nijansama koje je teško održavati, a koje su hit ove jeseni i zime.

Preuzeto sa Journal.hr

Foto: Instagram (@sofiarichiegrainge, @anthonyholguin)

Učitati još
Zatvori