Zaboravite na pink makeup trend, svetloplavi tonovi su stupili na scenu
Zaboravite na pink makeup trend, svetloplavi tonovi su stupili na scenu

Zaboravite na pink makeup trend,
svetloplavi tonovi su stupili na scenu

U stvari, nemojte baš u potpunosti da zaboravite pink makeup trend.  Greta Gerwig izvazvla je potpunu pink maniju i odjednom nam je sve postalo roze, pa čak i šminka. Međutim, film Barbie neminovno je formirao još jedan talas koji dolazi side by side sa beskonačnim nijansama roze boje. Reč je o boji koja ne priliči samo Kenu, već je u sceni „otkrivanja ravnih stopala“ nose gotovo sve Barbike. Svetloplavi tonovi stupili su na scenu.

Baby blue for the win

Prve znake baby blue trenda uočili smo u trendu kada se Sydney Sweeney pojavila u Kanu u svetloplavoj Miu Miu haljini i šminkom koja odlično koordinira kombinaciji. Ubrzo nakon toga, Sofia Richie Grainge, u svojoj quiet luxury eri, počela je da se pojavljuje u plavo-belim autfitima, kao i sa blueberry manikirom koji j ubrzo zaludeo beauty zajednicu. Bilo nam je jasno – u drugoj polovii letnje sezone ostavljamo pink makeup trend po strani i okrećemo se svetloplavim tonovima.

Makeup u svetloplavim tonovima

Prisetimo se i Tik Tok trenda koji je nametao korišćenje plavog rumenila (ili hajlajtera) i prednosti koje ovaj proizvod donosi našem makeup-u. Može je tada trebalo da naslutimo da ćemo do kraja leta nositi svetloplave senke i olovke za oči, maskare, pa čak i sjajeve za usne. MAC Cosmetic Plumping Gloss jedan je od viralnijih proizvoda među beauty entuzijastima. Svetloplavi tonovi su gotovo zasenili pink all the way estetiku.

Journal finds: Svetloplava šminka

Pronašli smo neke od najboljih makeup proizvoda koji će zadovoljiti našu opsesiju baby blue trendom.

Mac Cosmetics Skrrt Plumping Gloss Stick
NYX Professional Makeup This Is Milky Gloss
Victoria's Secret Beauty Rush Color Shine Lip Gloss Blue Crush
Aura Xpress 606
Svetloplavi tonovi
Pupa Glitter Bomb Eyeshadow Crystallized Blue
Svetloplavi tonovi
Golden Rose soft color pearl
Svetloplavi tonovi
Revlon Mega Multiplier Mascara

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori