Novi viralni (i pristupačni) puder je sve što nam je potrebno za ultimativni sjaj kože
Novi viralni (i pristupačni) puder je sve što nam je potrebno za ultimativni sjaj kože

Novi viralni (i pristupačni) puder je sve što nam je potrebno za ultimativni sjaj kože

Uvek smo u potrazi za sledećim beauty proizvodom koji će unaprediti naš day to night look. Konstantan boravak na društvenim mrežama trendove brzo rotira, bilo da je reč o modi ili lepoti. Takođe, često se desi to da viralnog proizvoda o kome svi pričaju nema na našem tržištu. Srećom, to sada nije slučaj. Nakon veoma pozitivnih recenzija na TikToku i Instagramu, puder Skin Silk brenda Revolution postala je nova must-have beauty alatka za besprekoran, hidriran izgled kože.

Skin like silk

Svesni smo toga da dobar make-up izgled podrazumeva i to da izgleda što prirodnije. Davno su nestali dani kada je rutina šminkanja podrazumevala mnogo proizvoda i odvajanje beskonačno mnogo vremena za nanošenje istih. Da li zbog trenda clean girl aesthetic od pre nekog vremena, ili zbog veće osvešćenosti o nezi kože – nismo sigurni. Ipak, znamo da je manje definitivno više. To je posebno slučaj kada se radi o puderu. Zbog toga, raduje nas činjenica da smo, po svemu sudeći, pronašli onaj koji je lagan, a daje potreban efekat. Reč je o puderu Skin Silk brenda Revolution. Na domaćem tržištu, pronašli smo ga u prodavnici Alexander Cosmetics  – i odmah isprobali.

Novi Revolution puder je lagan i nadogradiv. Zahvaljujući hidrirajućim sastojcima, poput hijaluronske kiseline i kompleksa peptida, pruža i zdrav, sjajan izgled kože. Skin Silk pruža satenski finish i ne stvara osećaj težine na licu. Takođe, pogodan je za sve tipove kože. Skin Silk puder dolazi u čak 20 nijansi. Nijanse su prilagođene brojnim ljudima jer je fokus brenda bio usmeren i na podton. Tako, postoje svetli puderi sa roze podtonom, srednje tamni sa žutim podtonom, tamni sa hladnim podtonom i slično. Dodatni plus ovog proizvoda svakako je i činjenica da je on cruelty-free, puder napravljen od veganske formule. Po ceni od 1550 dinara, Skin Silk puder je pristupačan – a pruža efekat na kom bi mu pozavideli mnogi, skuplji puderi. Prema mišljenju TikTokerke Sananas, upravo je Skin Silk jeftinija verzija čuvenog Armani Luminous Silk pudera.

@sananas

Silk Skin luminous de Revolution dupe du Luminous Silk d’Armani ? Je vous dis ça tout de suite ! #makeup #beauty #skincare #skinsilk

♬ chill / lofi / R & B. - DHO
revolution skin silk puder
revolution skin silk puder / Alexander cosmetics
revolution skin silk puder
revolution skin silk puder / Alexander cosmetics
Učitati još
Zatvori