Romantic eyes: Evo kako da rekreirate look inspirisan Danom zaljubljenih
Romantic eyes: Evo kako da rekreirate look inspirisan Danom zaljubljenih

Romantic eyes: Evo kako da rekreirate look
inspirisan Danom zaljubljenih

Kako je beauty zajednica i te kako rasprostranjena, tako su i njene ideje, inovativne i neiscrpne, kad god je neki važan događaj u pitanju. Dok se Dan zaljubljenih približava, primećujemo da je sve oko nas ukrašeno crvenom bojom, restorani dobijaju posebne menije, a naš Instagram feed je prepun ideja od toga kako da usrećimo voljenu osobu pa do toga koje je najbolje mesto za provesti taj dan. Journal beauty tim se, naravno, bacio u potragu za makeup inspiracijama, koje će vam poslužiti kao ideja za beauty look za 14. februar.

@daniellemarcan

Za one kojima odlazak kod manikira podrazumeva neizostavnu mesečnu aktivnost, a želite neku originalniju verziju crveno-bele kombinacije noktiju, kiss nails su idealno rešenje za vas. Benefit ovog manikira jeste taj da već imate potrebne alate. Savete za postizanje ekspresivnog bleeding heart make-up look-a smo vam predstaviliNaša nova beauty inspiracija je za one koje ne vole da izlaze iz comfort zone. Predstavljamo vam romantic makeup – način na koji se šminkamo 14. februara.

How to: Romantic makeup

Za ovaj beauty look inspiracija nam je naša večita beauty muza Danielle Marcan. Sve što vam je potrebno jeste paleta senki za oči sa shimmery nude nijansama, hajlajter i nude karmin. Potrebne su vam senke u roze i zlatnoj nijansi. Trudite se da roze boja na očima preovladava. Oči dodatno ukrasite eyelinerom. Dodajte maskaru. Prilikom nanošenja hajlajtera ne bojte se da stavite veću količinu nego inače. Cilj je da lice bude što sjajnije. I za sam kraj, nude karmin je go to izbor za ovaj beauty look. Usne uokvirite olovkom u istoj nijansi. Et voila. Uživajte u svojoj romantičnoj večeri.

Journal finds: Proizvodi za kreiranje romantic makeup-a

Revolution Pressed Glitte palette
REVOLUTION PRO Lustre Highlighter
Kiko Milano - smart fusion lipstick warm rose

Instagram: @daniellemarcan/ Lilly/ Kiko Milano

Učitati još
Zatvori