Ready or not – icy plava senka 90-ih se vratila
Ready or not – icy plava senka 90-ih se vratila

Ready or not – icy plava
senka 90-ih se vratila

Znamo šta mislite. I mi smo se u mnogo prilika zajedno sa našim mamama smejali make-up odlukama koje su donosile kad su bile mlađe, obećavajući da nikad nećemo praviti iste greške. Tanke, gotovo nepostojeće obrve, usta uokvirena samo braon olovkom i sjajna senka na očima. Do you see where this is going? Da, 90-te su tu, a sada je u pitanju možda jedno od najvećih beauty obeležja tog doba – icy plava senka. S obzirom na to da smo prekršili naše obećanje da ti trendovi ostaju daleko iza nas, neće škoditi ako podržimo i ovaj najskoriji.

We may or may not believe, da je slika koju je Kendall Jenner objavila na njenom instagram profilu zaslužna za povratak ovog trenda. Nezavisno od toga da li je to zaista tako, činjenica da se skoro svaki njen pokret pretvori u najnoviji trend je neosporna.

@kendalljenner
@kendalljenner

Back to the 90s 

Kao bilo koji dobar trend, neizbežno je da neće svi biti oduševljeni. Međutim, do vas je način na koji ćete uspeti da iznesete ovaj make-up look, i učiniti ga da svojim. Icy plava senka možda zvuči zastrašujuće, ali verujte da je ovaj izgled nosiviji nego što mislite.

Bilo da je u pitanju autentičan messy izgled 90ih, ili moderna mat verzija ovog izgleda, ne možete pogrešiti. Ako nas pitate, we’re going full 90s. Obrve smo već počupali, spremili braon olovke za usta, sve što nam fali sada jeste malo metalik plave senke na očima. Možda čak sredimo kosu nekom popularnom frizurom devedesetih za ovu priliku.

@coolgirlswearmugler
@coolgirlswearmugler

Journal tip!

Ukoliko želite da postignete autentičan izgled 90ih, ne komplikujte previše. Najbolji rezultat postići ćete ako na oči neuredno nanesete plavu senku koju ćete jednostavno upotpuniti maskarom. It’s that easy. Kako bismo olakšali sebi, a i vama, pronašli smo proizvode koji će biti savršeni u rekreiranju ovog make-up izgleda.

ARTDECO eyeshadow 75
Colourpop supershock shadow - rem
Colourpop supershock shadow - Kale Yeah
Urban Decay Eyeshadow - Lucid
NYX PRISMATIC SHADOWS - Blue jeans
Dior 5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette - 279 Denim

Foto: Instagram @coolgirlswearmugler, @kendalljenner, Jasmin Parfimerija, Sephora

Učitati još
Zatvori