Braon olovka za usne kao idealan jesenji trend
Braon olovka za usne kao idealan jesenji trend

Braon olovka za usne kao
idealan jesenji trend

Kada se vratila fashion era devedesetih, do iznemoglosti smo gledali beauty trikove: kako do savršeno oivičenih usana braon olovkom. Svi se takodje sećamo statement momenta, kada je JLO prošetala belu bandanu i čokoladne usne na MTV VMA dodeli, davne 2000. godine. Trend devedesetih je i dalje prisutan, a usne oivičene braon olovkom su i ove jeseni pun pogodak.

Braon olovka za usne
@thesecretdiaryofa90sgirl
Braon olovka za usne Jlo
@thesecretdiaryofa90sgirl

Jedna od naših omiljenih beauty influenserki, Jourdan Sloane, kada ne nosi svoj signature pink/boja mesa karmin, uvek bira braonkaste alternative. Hailey Bieber je danas podelila na Rhode profilu njen hack kako postići savršen izgled usana u braon nijansi. Dakle, it’s a thing.

Koliko god vam se ovo činila kao boja za svaki ten, braon olovka za usne nije idealan izbor ako ste previše svetle puti. Takodje, mišljenja smo da ova nijansa na usnama nije baš flattering za crvenokose devojke (ali one zato znaju najbolje da iznesu red lips).

U nastavku delimo Hailey Bieber tutorial, kao i neke proizvode sa kojim možete postići ovaj jesenji beauty look. Ako ga probate, tagujte nas na instagramu.

@jourdansloane
braon olovka
@jourdansloane

Trik je da oivičite usne braon nijansom olovke, mało izblendate prstima i preko nanesete providan glossy sjaj. Takodje, mislimo da je ovo sezona kada ćemo konačno reći zbogom mat ruževima i sjajevima za usne. Bar na neko vreme. And, we’re lovin’ it!

Journal Izbor

Braon olovka
Huda Beauty
braon olovka
Make Up forever
lip liner
Sephora
lip liner
Rare Beauty by Selena Gomez
lip liner
Natasha Denona

Foto: Instagram, Sephora

Učitati još
Zatvori