Proizvodi koji upotpunjuju našu svakodnevnu beauty i skincare rutinu
Proizvodi koji upotpunjuju našu svakodnevnu beauty i skincare rutinu

Proizvodi koji upotpunjuju našu
svakodnevnu beauty i skincare rutinu

Svi oni proizvodi zbog kojih smo tuđicu tools uvrstili u svakodnevni makeup i skincare rečnik fokus su beauty naše epizode. Upravo oni nam olakšavaju i upotpunjuju jutarnje i večernje rituale brige o sebi, a iskreno govoreći danas bez njih ne možemo da zamislimo svoj kapsulni, a ni travel skincare neseser.

First things first..

Uz nekoliko youtube tutorijala, malo vežbe i odgovarajuće beauty tools za znatno manje vremena možte dobiti fresh hairstyle kao iz salona ili spa home treatman u udobnosti svoga doma. Kako smo i sami pristalice DIY momenta u segmentu enterijera, ovaj brzorastući trend u kojem ispoljavamo svoju kreativnosti i umeće danas prebacujemo na aspekat beauty rituala u kojima uživamo, a da bismo to sebi omogućili iz svog toaletnog ormarića vadimo omiljeno oružje sih nas žena – makeup & skincare tools.

Rutinu nanošenja noćne kreme i seruma više ne možemo da zamislim bez svog Gua Sha kamena, a Dyson Airwrap odavno je ponosni vlasnik titule najbolji prijatelj.  S tim u vezi, trio skincare, hair & makeup danas igramo za vas i izdvajamo neke od najpotrebnijih i nama omiljenih proizvoda kojima upgrade-ujemo svoju beuaty rutinu.

/ Journal finds: Omiljeni skincare i beauty proizvodi /

/ Mount Lai - Gua Sha Facial Lifting Tool /
/ Aura - Sunđerasti aplikator za šminku /
/ Foreo - Facial Cleansing & Massaging Device /
/ Dyson - Airway Multi-Styler Complete Long /
/ Slikep - Crni svileni uvijač za kosu Set /
/ Zoeva - The Artists Brush Set /

Foto. Instagram

Aura, Sephora, DM, Zoeva, Silkeep

Učitati još
Zatvori