Novi beauty trend glasi – Cinnamon Berry lips
Novi beauty trend glasi – Cinnamon Berry lips

Novi beauty trend glasi –
Cinnamon Berry lips

Ako nečega ne fali na socijalnim mrežama to su definitivno beauty trendovi. Svakodnevno dobijamo nove ideje i savete za šminkanje ali i učimo gde grešimo u standardnoj beauty rutini. Što se nege lica tiče ‘trend’ zatrpavanja kože sa previše proizvoda je isčezao i vratili smo se na manje je više, dok su make up trikovi uvek inspirativni i žargonski rečeno on point.

Poslednji u nizu koji nam je privukao pažnju predstavila nam je američka influenserka Jourdan Sloane a u pitanju je trend Cinnamon Berry lips.

Cinnamon Berry lips

Ovaj beauty trend vrlo je lak za apliciranje a podseća na estetiku tamnijom olovkom oivičenih usana koja je bila popularna devedesetih godina. Za ovaj look potrebna nam je olovka u boji cimeta kojom ćemo prvenstveno oivičiti usne dovoljno jako da se primeti razlika. Zatim, uzimamo sjaj u svetlijoj, rozikastoj nijansi kojim ćemo ispuniti centralni deo usana i time im dati na volumenu i punoći dok ivice ostavljamo naglašene u tamnijoj boji cimeta.

Ostatak lica nećemo prešminkati jer akcenat stavljamo na usne. Shodno tome oči ostavljamo potpuno neutralne sa jedva izvučenim trrpavicama, dok licu dajemo svež dewy look, bez matiranja. Obrve možemo naglasiti, a licu možemo dodati lažne pegice, ili pojačati postojeće.

Ko je Jourdan Sloane?

Američka influenserka fokusirana je na dobre beauty savete, a od nje smo svojevremeno dobili i tutorijal kako da se našminkamo kao Lilly Rose Depp. Nedavno je prisustvovala probnoj večeri i venčanju koleginice Bridget, a za taj svečani dan opredila se za vrlo suptilan beauty look za koji je angažovala pomoć profesionalaca. Njen profil odiše clean girl estetikom i na njemu uvek možete pronaći sjajne beauty trikove.

Foto: Instagram, Rimmel London

Učitati još
Zatvori