Nova IT frizura leta je wolf cut
Nova IT frizura leta je wolf cut

Nova IT frizura leta je wolf cut

Leto je pred vratima, a mi jedva čekamo da upijamo zrake sunca, ležimo na plaži i odmaramo. Kao i svake godine, leto je idealno vreme za eksperimentiranje s frizurama, šminkom i odećom. Postoji određena doza slobode koju osetimo kada letujemo u drugom gradu, a upravo ona nas potiče na eksperimentiranje.

Leto je idealno vreme da napokon ošišate ili ofarbate kosu u onu boju koju već dugo želite. Čak i ako nemate u planu određenu frizuru, a i dalje želite promeniti izgled, sada je pravo vreme! Ako se za ovaj ‘riskantan’ potez odlučite na početku leta, čak i ako vam se ne svidi konačni rezultat na kraju leta će vam kosa već izrasti i približno se vratiti u staro stanje.

Wolf cut frizura je koju nose sve trendseteke

Jedna od frizura koja je trenutno najpopularnija je tako zvana wolf cut. Ovo je frizura koju su popularizovale zvezde poput Billie Eilish, Miley Cyrus i Debby Ryan. Možemo reći kako je ova frizura postala trend vrlo brzo nakon što su se naše omiljene slavne dame pojavile s njom.

Naime, ceo internet je poludeo za ovim novim stilom frizure, a i s pravim razlogom. Wolf cut je zapravo poprilično jednostavna frizura koja uključuje slojevito ošišanu kosu s prednje strane. Ovo je zapravo idealna frizura ako želite zadržati dužinu kose, a ostvariti veći volumen.

Izgledom podseća na mullet frizuru koja je bila popularna 80-ih godina, ali je wolf cut elegantnija i romantičnija verzija. Ono što je super kod ovog stila frizure jest to što odlično stoji na kovrdžavoj i ravnoj kosi.

Ukoliko imate kovrdžavu kosu ova frizura daće vam više volumena, a onima koji imaju ravnu kosu slojevito ošišana kosa daće željenu teksturu. Odvažite se i odlučite se za novi izgled vaše frizure. Jer, nikada nije kasno za malo promene!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori