Ovog leta biće vam potrebne vodootporne maskare, eyelineri i maskare za obrve – izdvajamo favorite
Ovog leta biće vam potrebne vodootporne maskare, eyelineri i maskare za obrve – izdvajamo favorite

Ovog leta biće vam potrebne vodootporne maskare, eyelineri i maskare za obrve – izdvajamo favorite

Kako se sa promenom sezona menjaju modni trenodvi, tako i u beauty svetu važi ovo pravilo. Osim toga što menjamo način na koji se šminkamo, trebalo bi i da reorganizujemo naš beauty neseser i proizvode u istom. Početak leta je iza ćoška, a to znači jedno – potrebna nam je vodootporna šminka. Visoke temperature, vlaga, slana morska voda i neizbežno znojenje, sve su ovo izazovi za naš savršeno nanet make-up, koji mogu da ga unište. Međutim, uz prave proizvode, možete se odupreti pomenutim izazovima. Ne mora čitav makeup da vam bude vodootporan. Ipak neki beauty proizvodi su prvi na liniji ovih opasnosti – maskare, eyelineri, i maskare za obrve. Njih zamenjuju vodootporne maskare, eyelineri i maskare za obrve, a mi smo popisali naše favorite.

Beauty products but make it waterproof

Vodootporna šminka je nešto što je, rekli bismo, potrebnije u letnjim mesecima nego inače. Ukoliko želite da šminka ostane besprekorna tokom celog dana sigurnije je da na lice nanesete onu vodootpornu. Ipak, kako se u toploj sezoni zapravo i ne šminkamo mnogo, samo nekoliko nezaobilaznih proizvoda potrebno je da bude ovakve formule. Smatramo da su jedni od njih maskare za trepavice, kao i one za obrve.

For every occasion

Vodootporne maskare su formulisane sa dodatnim voskovima i silikonima koji stvaraju zaštitni sloj oko svake trepavice, tako osiguravajući da boja i oblik ostanu netaknuti. One su savršeno rešenje za vrele dane, kraća putovanja, i ukoliko želite da naglasite trepavice i na plaži. Osim toga, idealne su i za  putovanja avionom kada vlada nepisano pravilo da se maskara uvek razmaže.

Take care of your brows

Nega obrva, i stilizovanje istih (prvenstveno mislimo na brow lift) postala je jako popularna u poslednje vreme. S obzirom na to da su u modi prirodne i debele obrve, treba posebno obratiti pažnju i na njihovo stilizovanje. Tu na scenu stupaju vodootporne maskare za obrve koje vam pomažu  da postignete i održite savršeno definisane i oblikovane obrve, čak i u najizazovnijim uslovima. I za sam kraj, ostavili smo vodootporne eyelinere.

Iako ih nismo uvrstili u nezaobilazne, svesni smo da je nekima ovo zapravo holy grail proizvod. Bilo da volite tečne, gel ili one u obliku olovke, vodootporni eyelineri pružaju postojanost i intenzitet boje koji se ne razmazuju niti blede. Idealni su za kreiranje dramatičnih cat-eye linija ili suptilnih definicija, a trajaće ceo dan.

Journal finds: Vodootporna maskare, ajlajneri, maskare za obrve

Učitati još
Zatvori