#GlassSkin: Zbog čega Nivea kremu mešamo sa kapsulama vitamina E?
#GlassSkin: Zbog čega Nivea kremu mešamo sa kapsulama vitamina E?

#GlassSkin: Zbog čega Nivea kremu
mešamo sa kapsulama vitamina E?

Nivea krema staple je u skincare rutini svakog doma. Bilo da je koristite redovno, ili je ona vaš spas kada je u pitanju suva koža lica ili ruku, Nivea je no fuss krema na koju uvek možemo da računamo. Kada smo na TikToku čuli za novi trend gde je ova krema glavna zvezda – we took notes.

Glass Skin

Poznato je da je vitamin E izuzetno delotvoran kada je nega kože u pitanju. TikTokerka Jocelyn (@jocy.cs) dosetila se da uradi level up kultne Nivea plave kreme radi postizanja efekta staklene kože. Termin #glassskin predstavlja ultra-sjajan, čist izgled kože. Njega je popularizovala omiljena it girl, Hailey Bieber sa viralnim kozmetičkim brendom, Rhode.

Iako odličan marketinški trik, čini se da iza ovog trenda stoji i nešto više. Na Instagramu, ispod ovog heštega postoji više od milion objava, što znači da je ovaj beauty trend apsolutno zaludeo svet. Postići lep izgled kože i osećati se sveže i čisto je win-win situacija, ukoliko se mi pitamo.

Nivea + Vitamin E is all you need

Za besprekornu kožu potrebno je samo dva proizvoda – tako glasi poruka na TikToku. Oni koji su isprobali – kažu da je efekat zaglađene, sjajne kože onaj nalik botoksu. Postupak je jednostavan – u klasičnu Nivea kremu u plavoj konzervi dodajte kapsulu vitamina E koju ste probušili. Dobro promešajte i potom kremu nanesite na lice (vrat, dekolte).

Odmah nakon nanošenja, koža izgleda blistavo i hidrirano. Mnogi korisnici koji imaju masniju kožu zabrinuli su se da će zbog ove kombinacije imati bubuljice, ali – utisaka je mnogo i to all around pozitivnih. Po svemu sudeći, ova kombinacija je učinkovita i to za sve tipove kože. Bitno je ipak da, kao i u svemu, ne preterujemo. Preporučuje se da ovaj skincare combo koristimo nekoliko puta nedeljno, a ukoliko smo u suvljoj klimi, može i češće. Budući da je Nivea krema dosta teška, preporučujemo da ovaj hack koristite u noćnoj rutini – za buđenje sa blistavom kožom.

 

@byalexisb

I live for that glass skin look. Have you guys tried this? @NIVEA UK Original creator @𝒋𝒐𝒄𝒆𝒍𝒚𝒏 ♈︎ #nivea #skincarehack #skincarehacks #vitamine #skincaretips #skincare101 #glassskincare #glassskin

♬ original sound - Alexis B

Foto: Nivea / Instagram @rhode

Učitati još
Zatvori