Nail art inspiracija: Floralni nokti
Nail art inspiracija: Floralni nokti

Nail art inspiracija: Floralni nokti

Ukoliko vam se bliži zakazan termin za manikir, mi smo se pobrinuli za neophodnu inspiraciju koju možete koristiti kao referencu. Pored popularnih trendova kao što su mermaidcore i lipgloss nokti, sve je i dalje je u znaku proleća i floralni manikir snažno dominira unutar nail art sveta.

Donosimo primere koji će vam pomoći da na jednostavan način isprobate ovaj floralni izgled, kao i it boje koje idu ruku pod ruku sa ovim trendom.

Fuschia dream

Pink gotovo nikad nije loš izbor, a naročito ove sezone. Iz mora različitih roze nijansi koje rado biramo, fuksija se trenutno izdvaja kao izuzetno popularan izbor. Ne možemo a da ne pretpostavimo da ovo nema barem neke veze sa predstojećim Barbie filmom.

Lilac heaven

Osim što lila boju nosimo na očima, ova nijansa se iznova pokazuje kao ultimativan izbor laka za nokte. Ukombinovana sa različitim sitnim motivima cveća, lila je jedan od najboljih načina da postignemo neodoljiv spring in full bloom izgled.

Sky blue

Nežno plava nijansa još jedna je od večitih favorita onih koji rado provode sate u manikirkim stolicama. Ne računajući one koje vode neutrals only stil života, razume se. Kako se ova nijansa idealno kombinuje sa različitim nail art trendovima, cvetni motivi nisu izuzetak ovom pravilu.

Yellow daisy

Iako žuta boja možda nije ona za kojom često posežete kada je izbor laka za nokte u pitanju, ovakva pastelno žuta nijansa može to da promeni. Sitne bele rade iscrtane po noktima biće odlične za upotpunjivanje ovog izgleda, a rezultat su neodoljivi floralni nokti koji vas izvlače iz vaše uobičajene nail rutine.

Predlog proizvoda

Chanel - Pompier 153
Chanel - Immortelle 135
Chanel - Muse 125
Chanel - Ovni 129

Foto: Instagram, Chanel

Učitati još
Zatvori