Make-up inspo: Rekreirajte lookove sa Chanel AW ’23 revije
Make-up inspo: Rekreirajte lookove sa Chanel AW ’23 revije

Make-up inspo: Rekreirajte lookove sa
Chanel AW ’23 revije

Na nedavno održanoj Chanel reviji u okviru Nedelje mode u Parizu upriličen je svojevrsni performans. Osim što su bili prikazani komadi nove kolekcije za jesen/zimu 2023, događaj je upotpunjen i projekcijom filma kreiranog specijalno za tu priliku, u kojem je japanska glumica Nana Komats preuzela vodeću ulogu. Kako smo vam modne momente preneli sa lica mesta, ovom prilikom smo zavirili iza šminkerskog kulisa.

Mistična priroda crno-belog filma replicirana je u kolekciji kroz tamne, prigušene tonove. U skladu sa time, i šminka koje su modeli poneli trebalo je da odrazi istu atmosferu. Za tu priliku, make-up artisti iz kuće Chanel opredelili su se za paletu senki gotovo identičnu onoj na prikazanom filmu. Siva i crna su dominirale, a metalik i bela su dale potreban kontrast tamnim tonovima. Minimalistički make-up upotpunjen je nude ruževima, čime je dodatno postignuta svedenost celokupog izgleda.

S obzirom da Chanel tradicionalno neguje svoju estetiku istaknute elegancije i bezvremene gracioznosti, make-up je dobar način da rekreirate duh koji ova modna kuća unosi. Stoga, izdvojili smo proizvode koji vam u tome mogu pomoći, a za koje provereno znamo da su korišćeni i na pomenutoj reviji.

Predlog Chanel proizvoda

Paleta senki LES 4 OMBRES

Ruž COCO u nijansi flash

Puder u prahu POUDRE UNIVERSELLE LIBRE

Maskara NOIR ALLURE

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori