U LAB su stigla dva nova proizvoda nagrađivanog brenda Macrene Actives
U LAB su stigla dva nova proizvoda nagrađivanog brenda Macrene Actives

U LAB su stigla dva nova proizvoda
nagrađivanog brenda Macrene Actives

Ove zime u LAB-u možete pronaći čak dva nova proizvoda sa potpisom poznate dermatološkinje i naučnince dr. Macrene Alexiades. Naime, reč je o preparatima za negu kože tela i to sa jednako efikasnom formulom poput one za negu lica, vrata i dekoltea. Dr. Macrene Alexiades jedna je od najuticajnijih stručnjakinja njujorške dermatološke scene, a prepoznatljiva je upravo po svom luksuznom skincare brendu. 

Macrene Actives su bespogovorno High Performance proizvodi – od čistača, seruma i kreme za lice, do kreme za negu vrata i dekoltea te jednog od najpoželjnijih lip filera na svetu, već nekoliko godina dokazuju da luksuzna kozmetika može biti clean i istovremeno delovati moćno i anti-age. Prvobitna ideja od samog početka bila je kreiranje proizvoda koji će omogućiti da se posete dermatologu značajno prorede jer biste u tom slučaju jednak efekat postizali kod kuće.

Macrene Skyros Collection

Kolekcija Macrene Skyros bazirana je na grčkoj botaničkoj formuli zbog koje je dr. Macrene kupila poljoprivredno imanje u Grčkoj, tačnije na ostrvu Skyrosu. Upravo tamo uzgaja sve biljke potrebne za kreiranje vrhunskih proizvoda.

“Želela sam imanje prepuno biljaka koje mogu da posluže medicini i mojim proizvodima, a na njima su posebno bazirani proizvodi za negu tela.“

High Performance Body Lotion i High Performance Body Cream sadrže aktivne sastojke koji zamenjuju kozmetičke procedure za negu i lepotu kože tela. Za moćnu formulu koja donosi izvanredne rezultate zaslužni su čisti, biljni i zdravi sastojci koji ciljaju bore, elastičnost kože i neujednačenost, a nisu komedogeni. Sastojci poput verbene, lista masline, matičnjaka, šipka, limuna i ruzmarina već hiljadama godinama koriste se u Grčkoj u svrhu pomlađivanja kože.

Macrene Actives

Šta je takođe važno da znamo o Macrene Actives proizvodima?

Macrene losion i krema za telo sadrže čak 38 aktivnih sastojaka, veganski su i cruelty free, s biljnim formulacijama koje dokazano smanjuju bore i tanke linije na koži, posvetljuju te hidriraju kožu. Naravno, obogaćeni su dodatnim sastojcima – peptidima, hijaluronskom kiselinom, skvalanom, aminokiselinama, zelenim čajem, kakaom i prirodnim kofeinom.

Svi proizvodi, kao i High Performance Body Lotion te High Performance Body Cream, dolaze u potpuno recikliranim ambalažama od recikliranog stakla, papira i biorazgradive boje. Bez parabena, ftalata, sulfata, mirisa i silikona, mineralnih ulja i talka.

„Moj životni san bio je da prenesem grčku mudrost botaničke medicine staru hljadama godina i srećna sam što sam uspela u tome. Osećam da je to moj poklon svetu.“, rekla je dr. Macrene Alexiades, jedna od vodećih američkih stručnjakinja i inovatorki u oblasti dermatologije. Brend Macrene Actives uneo je revoluciju u personalizovanu negu kože kod kuće sa clean i efikasnim proizvodima koji minimalizuju otpad, a istovremeno donose maksimalne rezultate.

Oba proizvoda dostupna su u LAB showroomu u Zagrebu, Dežmanova 2 i na web shopu.

Foto: PR

 

Učitati još
Zatvori