Café au lait nails: Bella Hadid najavila novi letnji trend manikira
Café au lait nails: Bella Hadid najavila novi letnji trend manikira

Café au lait nails: Bella Hadid najavila
novi letnji trend manikira

Bella Hadid napravila je veliki povratak na holivudsku scenu prilikom posete filmskom festivalu u Cannesu. Nakon lansiranja njenog beauty brenda Orebella, Bella se posle dugačke pauze vratila na crveni tepih. Osim modnih kombinacija o kojima se pričalo, detalji poput manikira koji ova manekenka nosi takođe su privukli ogromnu pažnju. Tako je sa prozirnom haljinom koja je savršeno odgovarala njenom bronzanom tenu, glamuroznim talasima s razdeljkom na stranu, makeupom u smeđim tonovima, uskladila i savršen latte manikir.

Bella Hadid
Bella Hadid

Café au lait manikir

Vrlo brzo Bellina nail artistkinja Emi Kudo otkrila je na svom Instagramu da je ova boja inspirisana Bellinim outfitom. Kako bi osigurala da nijansa savršeno odgovara haljini, Emi Kudo je stvorila sopstvenu mešavinu kako bi dobila pravu nijansu. Istakla je da je pomešala tri boje iz Apres Valentine’s palete kako bi se prilagodila Bellinoj viziji i napravila savršenu boju za latte manikir .

Latte manikir u Bella Hadid verziji

Latte nijansa je neutralna boja koja se nalazi negde između svetlo bež i svetlo smeđe. Inspirisana je bojom kafe, odnosno latte macchiatom, koja kombinuje bogatu smeđu boju kafe sa kremastim, mlečnim tonovima. Ova nijansa je savršena za one koji žele suptilne, ali ipak elegantne nokte. Bez obzira na priliku, ova boja pruža sofisticiran i uredan izgled koji će privući pažnju svojom nenametljivom lepotom. Uz pravu pripremu i negu, vaši nokti će uvek izgledati besprekorno i moderno.

Tekst je preuzet sa Journal.hr portala

Foto: Profimedia, Instagram (@pop_polished)

Učitati još
Zatvori