Y2K beauty era is back: Korektor umesto sjaja za usne?
Y2K beauty era is back: Korektor umesto sjaja za usne?

Y2K beauty era is back: Korektor
umesto sjaja za usne?

Verujemo da se svi sećate perioda kada smo učili o našim make-up veštinama na Youtubeu. Deluje da nije postojala jedna artistkinja koja nam nije savetovala korišćenje korektora umesto sjaja za usne. Potrebno je bilo naneti ga na centar usana, kako bismo postigli vizuelni efekat punijih usana. Ako ste mislili da su ti dani iza nas, prevarili ste se. Youtube beauty tutorial era je umnogome izbledela, ali ju je zamenio TikTok. Ova društvena mreža neretko donosi nove trendove, a i vraća one stare. Tačnije, beauty influenseri je koriste kao svoj servis. A ovaj nostalgični trend, korektor za popunjavanje usana, nam vraća osoba koja nam je puno puta poslužila kao beauty inspiracija – Sofia Richie. Stoga, moramo uzeti barem u razmatranje ovaj novi-stari trend.

Sofia Richie je naša go to adresa kada nam je potrebna stilska ili beauty inspiracija. Podjednako dobro igra na oba polja a njena urođena neposrednost najviše dolazi do izražaja na društvenoj mreži Tik Tok. Kako je u poslednjih godinu dana u jeku popularnosti, sa svojim pratiocima je podelila kako se tokom godina stilski menjala i evoluirala. Na ovoj platformi Sofia deli neke svoje svakodnevne rutine, bilo da su to skincare, beauty ili makeup. Preporučila je drogerijsku maskaru, nakon čega je postala viralna, i ubrzo su police na kojima je stajala ispraznile. Njena lazy verzija sleek buna nas je osvojila i ubrzo smo je uvrstili u našu listu svakodnevnih frizura. A sada nas Sofia vraća back to the future. Koristi korektor za popunjavanje usana.

@sofiagrainge

Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

How to: Concealer on your lips

Taman kada smo pomislili da su svi zaboravili na ovaj beauty trik, Sofia nam je dokazala suprotno. Naime u predstavljanju njenog omiljenog lip combo-a, iskoristila je korektor kao perfektan finiš. Kao cherry on top, nanela je samo tačku korektora na centar usana, i time postigla efekat većih usana. Journal beauty tim smatra da je ovaj trik i te kako efektan, dok ostali imaju podeljena mišljenja. Jedan od komentara je glasio – Sofia, samo ne KOREKTOR. Ipak, koliko god negodovali, niko ne može osporiti da je prošle godine Sofia zavredila status ikone stila. Zato, verujemo da će se ovaj trik vrlo brzo implementirati u svačiju beauty rutinu.

Učitati još
Zatvori