Beauty trick: Kako da vam olovka za usne bude postojana čitavog dana
Beauty trick: Kako da vam olovka za usne bude postojana čitavog dana

Beauty trick: Kako da vam olovka za usne
bude postojana čitavog dana

Olovka za usne, iako često zanemarena u odnosu na druge proizvode za šminkanje, može biti ključni deo makeup rutine sa brojnim koristima. Ova mala, ali moćna stavka može transformisati izgled usana, poboljšati trajnost ruža za usne i pomoći u stvaranju definisanih i simetričnih usana. Uostalom, to smo shvatili kada nas je Kylie Jenner ubedila da joj usne izgledaju veće jer ih jednostavno iscrtava malo više nego što bi trebalo. Od tada, olovka za usne postala je neizostavan deo naše make-up rutine. Ipak, postoji jedan problem kod ovog beauty proizvoda, a to je njegova postojanost. Neretko nam u toku dana lipliner izbledi, te ga moramo često docrtavati. Journal beauty tim je pronašao rešenje ovog problema. Donosimo savete kako da vam olovka za usne bude postojana čitavog dana.

Jedan od glavnih razloga zašto je olovka za usne važna jeste što pomaže u definisanju ivica usana. Pravilno nacrtane ivice mogu učiniti usne punijim i simetričnim, što može poboljšati ukupan izgled lica. Takođe, ovaj beauty proizvod može biti višenamenski. Braon olovka za usne može se koristiti za oči i usne, a pogodna je i za nanošenje na obrve i obraze. Kao što beauty influenserka Lena, poznatija kao @lenkalul, koja nas ujedno i naučila datom beauty triku, kaže – braon olovka je kao 5u1 šampon za muškarce. Ipak, ono što nam je potrebno jeste postojani lipliner, koji neće da izbledi u toku dana. Znamo kako da to postignete.

How to: Lasting lipliner

Prvo što je potrebno jeste da odaberete nijansu olovke koja vam najviše odgovara. Pro tip je svakako da prilikom odabira nijanse ruža i olovke dobro obratite pažnju i izaberete one koje su približnih tonova. Druga stvar – obezbedite puder za setovanje. Kada nanesete olovku i okvirite svoje usne, potrebno je da preko iste nanesete puder za setovanje. Prstom ga razmažite. Dodajte ruž za usne, i zatim opet nanesite puder za setovanje. Et voila!

 

Journal finds: Olovke za usne

HUDA BEAUTY - HONEY BEIGE
olovka za usne
CHARLOTTE TILBURY - PILLOW TALK ORIGINAL
Olovka za usne
ARTDECO - FW 23 Dance With T B Of Nature Mineral Lip
PUPA - Its Delicious Vamp
NAJ OLEARI - Perfect Shape Lip Pencil 06
Učitati još
Zatvori