Journal finds: Leave-in kreme za kosu iz drogerija
Journal finds: Leave-in kreme za kosu iz drogerija

Journal finds: Leave-in kreme za
kosu iz drogerija

Nakon što smo otkrili proizvode i trikove kojima bez farbanja dolazimo do svetlije kose, prelazimo na sledeće must-have proizvode za kosu. Dok pripremamo letnje inventoare, odnosno prikupljamo beauty proizvode koji će nam biti pouzdani saveznici cele predstojeće sezone, nikako ne smemo da zaboravimo na neizostavan deo bilo koje potpune beauty rutine – kosu. Iako najčešće najviše pažnje posvećujemo kosi tokom hladnijih meseci, s obzirom da je naročito tada sklona beživotnom i suvom izgledu, njoj je takođe neophodna dodatna pažnja kada su topliji meseci u pitanju. Jedan proizvod koji neupitno držimo u našim neseserima tokom leta jesu upravo leave-in kreme za kosu. Popisali najbolje koje smo pronašli u drogerijama.

Leave-in to the rescue

Leave-in kreme za kosu neretko su zaboravljeni korak u rutinama nege kose, međutim, pravi hair care fanatici znaju da rutina koja podrazumeva samo šampon i regenerator, i eventualni serum za kosu, više nije zadovoljavajuća.

Dok regeneratori i maske za kosu svakako čine svoj deo u dubokoj hidrataciji naše kose, leave-in kreme i mleka za kosu odličan su poslednji korak sveže opranoj kosi koji će joj pružiti utoliko zdraviji i sjajniji izgled. Međutim, pored same hidratacije kose, kreme koje se ne ispiraju nude mnoštvo drugih prednosti poput lakšeg raščešljavanja kose do zaštite od toplote i njenog celokupono zaglađenijeg izgleda.

Ukoliko uvrstimo ove proizvode u sopstvenim rutinama nege kose, uz redovnu upotrebu oni mogu doprineti opštem zdravlju i vitalnosti vaše kose. Održavajući njenu hidrataciju i štiteći je od oštećenja, oni pomažu u održavanju prirodne snage i otpornosti dlake, smanjujući verovatnoću lomljenja kose i stvaranje ispucalih vrhova.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za efektivnom leave-in kremom za kosu koja istovremeno neće zahtevati preterani budžet, donosimo naše odabire ovih proizvoda koje smo pronašli u drogerijama.

Journal finds: Leave-in kreme za kosu

Učitati još
Zatvori