Journal presuda: Ovog leta nosimo crvena rumenila
Journal presuda: Ovog leta nosimo crvena rumenila

Journal presuda: Ovog leta
nosimo crvena rumenila

Decenijama čuvani trikovi svetskih make-up artista postali su dostupni široj javnosti zahvaljujući društvenim mrežama i spremnosti šminkera da podele svoje metode. Kako smo dobili uvid u to šta se odvija u njihovim kozmetičkim torbicama, tako smo počeli da pravimo značajne promene u sopstvenim. Najskorije, jedan make-up proizivod je nedavno privukao pažnju na društvenim mrežama i preispituje naše prethodno make-up znanje. Stigla je zvanična presuda: ovog leta nosimo crvena rumenila. 

Why red?

Etablirani make-up artist koji stoji iza Instagram profila @paintedbyspencer, nedavno je izazvao popriličnu pometnju na društvenim mrežama podelivši proizvod koji godinama čuva u svojoj kozmetičkoj torbi. U pitanju je NARS rumenilo u nijansi Exhibit A, koji naizgled deluje kao prilično nesvakidašnji odabir rumenila. Međutim, po rečima ovog šminkera, u pitanju je univerzalno komplementarna nijansa koja simulira izgled prirodno rumene kože nakon izlaganja suncu. Bolje rečeno, postiže idealan sunkissed izgled koji večito jurimo.

Kako crvena rumenila postižu taj prirodan rumeni efekat, pozicioniramo ga na mesta gde bi sunce inače najviše pogodilo naše lice. Stoga, ne zadržavajte rumenilo samo na obrazima, već četkicom takođe pređite preko čela, nosa, ispod ušiju, čak i preko ključnih kostiju. U zavisnosti od intenziteta boje koje želite da postignete na licu, gradite rumenilo u slojevima dok ne dobijete željeni efekat. Ne zaboravite, tanka je granica između sunkissed i sunburned.

Pogledajte na koji način Spencer prikazuje najbolju upotrebu ovog proizvoda.

Iako je snažno preporučljivo da se domognemo upravo gorepomenutog rumenila, postoji nekoliko alternativa koje će postići sličan efekat. U nastavku pogledajte koje high end, ali i high street, crvena rumenila smo pronašli.

Journal finds: Crvena rumenila

NARS Blush
Rare Beauty by Selena Gomez Soft Pinch Liquid Blush
Dior Rouge Blush
colourpop pressed powder blush
colourpop super shock blush

Foto: Instagram, Colourpop, Nars, Rare Beauty, Dior

Učitati još
Zatvori