Hypebeast nail art inspo: Phone nails
Hypebeast nail art inspo: Phone nails

Hypebeast nail art inspo: Phone nails

Can’t talk right now, call you later. Najnovija edicija hypebeast nail art inspiracije stavlja do znanja da zovu 2000-te, i to prilično bukvalno. Phone nails dolaze kao pravo osveženje iz beauty kutka koji nail art posmatra kao svojevrsan vid umetnosti, a rezultat je talas nostalgije koji je preplavio sve y2k fanatike. Umetnica iza Instagram profila @hotnails666420 poručuje da je old school bolje, i sve nas stavlja na slušalicu.

Phone nails

Umetnica zaslužna za kolektivno preispitivanje da li je vreme da ostavimo pametne telefone po strani, predstavila je phone nail art u vidu (skoro) funkcionalnih starih telefona koje dobro pamtimo i volimo. Sony Ericsson w200i, Motorola c333, Blackberry 8703e ili Nokia 3586i, izbor je vaš. Tastatura, priključak za punjenje i žičane slušalice su, razume se, uključeni u ponudu.

Ukoliko ste se pitali šta raditi sa starim, nefunkcionalnim telefonima koji skupljaju prašinu u našim fiokama poslednjih 15 godina, upravo nam je ponuđen odgovor. Rastavljamo ih na delove koje zatim koristimo za nail art, normalno.

Foto: Instagram (@hotnails666420)

Učitati još
Zatvori