Hair trendovi inspirisani Elsom Hosk
Hair trendovi inspirisani Elsom Hosk

Hair trendovi inspirisani Elsom Hosk

Da je Elsa Hosk naša ultimativni girl crush od prvog dana pojavljivanja na modnoj sceni, svima je dobro poznato. Od pokretanja modnog brenda, preko street style look-ova, do trendova koje nekako više nameće nego prati – jednostavno kod Else volimo baš sve. Čini nam se da nijedan trend u fashion svetu ne može da prođe bez njenog imena, a ovog puta loptu prebacujemo sa igrališta mode na beauty, gde team Hosk itekako  jednako dominira.

Zato vam danas donosimo hair trendove iz beauty sveta Else Hosk, koji će zasigurno vladati prolećem i letom ’23.

/ @hoskelsa /

/ ELSA BOB /

Baš tu negde na granici klasičog boba i collarbone boba nalazi se Elsa bob. Tih centimetar i po / da, merili smo / više, odnosno kraće, daju mu instant Hosk coolnes čineći Elsa bob frizurom koju Journal beuaty tim najavljuje kao vladajući trend ovog proleća. Premda se ne vodimo mišlju da frizure poznaju godišnja doma, Elsa bob zaista je savršen za proleće. On je u isto vreme neobičan i kul, statement, ali i klasik, a opet ostavlja dovoljno prostora kosi da poraste za letnju sezonu i more u kojoj wet hair + bob definitivno ne čine tim koji dobija.

Zato ovog proleća nabavite svoj Elsa bob i uparite ga sa mini ili mikro suknjom / ps. ako niste znali već ih nosimo /, total monohromatskim outfit-om ili casual day look-om i garantujemo vam da će zbog njega čak i Jodi biti u drugom planu, baš kao u slučaju Else Hosk.

/ @hoskelsa /
/ @hoskelsa /
/ @hoskelsa /

/ Early 2000s are back /

Svi vi koji ste uhvatili kartu za poslednju stanicu Millennials voza ako malo bolje prelistate stare foto albume iz ranih 2000-ih, frizura koju mi danas zovemo 2000s are back, ste već nosili – i to u posebnim prilikama. Njena odlika je / ni više ni manje / nego dva prva prednja pramena izdvojena baš tako da žive zaseban život od ostatka vaše frizure. Ovog puta dodše opuštenija, neupadljivija i za nijasnu more messy servirajući mantru savršeno stilizovane frizure bez mnogo truda. I ulaganja.

Da, Journal vam sevrira još jedan trend iz pravca 2000-ih i iskreno govoreći ovaj nam se baš sviđa. Ne znamo da li je za to zalužna Elsa ili nas je uhvatila kriza identiteta, ali early 2000s are back. I naravno, they never looked this good.

/ Beach waves but make it Hosk /

Ne znamo da li je u pitanju majka piriroda ili Jennifer Aniston beauty secret, ali ovo je frizura koju želimo da nosimo na plaži i tokom celog leta. Prirodna, opuštena, feminine – savršen aksesoar svih žena koje leti žele da žive mantru less is more, ali da ujedno izgledaju stilizovano i chique. Nažalost pro-tip za vas sa ravnom kosom nemamo, ali za sve one koji su vlasnici prirodno talasaste kose savet za postizanje ovog look-a jeste da ostavite kosu da vam se osuši prirodno, potom je stilizujete difuzerom za lokne i na kraju nekoliko prednjih pramenova uloknate figarom, a osatak kose ostavite da žive svoju messy beauty politiku. Et voilà, možda nam Elsin garderober nije dostupan ali njeni beuaty tips&trick su nikada jednostavniji i pristupačniji.

/ @hoskelsa /

Foto. Instagram / / @hoskelsa

Učitati još
Zatvori