Glitter eyeliner – na koje načine ga nosimo?
Glitter eyeliner – na koje načine ga nosimo?

Glitter eyeliner – na koje
načine ga nosimo?

Festive season is coming. U beauty svetu to samo znači jedno – šljokice, šljokice i još šljokica. Jedan proizvod koji se savršeno uklapa u Journal festive beauty jednačinu jeste glitter eyeliner. Ne preterujemo kada kažemo da u samo nekoliko brzih poteza može da transformiše svaki običan izgled u remek-delo u trenu. Journal beauty tim je veliki fan glitter efekta. Tome svedoče brojni tekstovi kojima ga promovišemo. Predstavili smo vam glitter senke za oči, sjajne usne pa čak i glitter maskare. Sada vam donosimo savete na koje načine ove zime nosimo glitter eyeliner.

Kako se bliži praznična euforija, nismo mogli da odolimo da našu beauty rubriku ukalupimo u novogodišnju parolu. All that glitter je možda i najbolje opisuje. I ove godine, verujemo da ste prezasićeni svime što je šljokičavo i svetlucavo tokom praznika, medjutim, postoje i neka nepisana pravila kojih se čak i mi pridržavamo – naročito kad je šminka u pitanju. Stoga, za naš NYE make-up look budite sigurni da ćete videti poseban glitter eye momenat, onako kako priliči. Prošle godine su to bile šljokičave senke za oči. One su prečica za jedinstven make-up izgled koji će delovati mnogo zahtevniji nego što je zaista bio. A sada vam donosimo još kraću, glitter eyeliner prečicu.

How to: Glitter eyeliner in three ways

Uveliko smo vam otkrili da je za postizanje idealnog cat eye izgleda tajna u inner corner liniji. Za izvlačenja eyelinera u unutrašnjim uglovima oka neophodno je da deo oko nosa zategnemo blagim potezima, a zatim strpljivo i sa veoma tankom četkicom pređemo na iscrtavanje. Upravo je to jedan od načine kako ove festive sezone nosimo glitter eyeliner. Nanesti ga u uglove, i vaše oči će već dobiti zavodljiv mačiji look. 

Drugi način = the most fun way. Jednostavan, a efikasan, podrazumeva nanošenje eyelinera preko celih kapaka. Da, na glitter eyeliner mislimo, a ne na senku za oči. S obzirom na to da glitter eyeliner dolazi u tečnom obliku, pogodan je za razmazivanje. Nanesite ga na sredinu kapka, i zatim ga prstima ili četkicom razmažite. Ako želite da vam oči budu fokusna tačka vašeg celog izgleda, ovo je pravi izbor za to.

 

@aliciabreuer0

Chefs kiss, love the glitter in the corner eye #makeup #eyemakeup

♬ original sound - 杜森泽

Kada se radi o eyelineru sigurni smo da je svima neretko zadavao poteškoće. Ipak, kada je glitter eyeliner u pitanju i njegov učinak, verujemo da ćete prihvatiti izazov. Uz to, predstavili smo vam razne olakšice njegovog nanošenja. Treći način nošenja podrazumeva klasično primenjivanje ovog beauty proizvoda. Primenite odgovarajuću četkicu, i iscrtajte liniju duž celog kapka. Možete napraviti oblik kakav želite, bilo da je to cat eye ili puppy eyelinerthe choice is yours. Svakako ćete dobiti glamorous look, za koji god oblik se odlučite.

Journal finds: Glitter eyeliner

Učitati još
Zatvori