Zašto svi lude za drogerijskim puderom čija je cena manja od 1000 dinara?
Zašto svi lude za drogerijskim puderom čija je cena manja od 1000 dinara?

Zašto svi lude za drogerijskim puderom čija
je cena manja od 1000 dinara?

Nije tajna da cene makeup-a brzo rastu. To vredi za sve brendove šminke, ne samo za vrhunsku i luksuznu ponudu, ali ako niste voljni ili ne možete potrošiti mnogo novca na šminku, drogerijski proizvodi su i dalje vaš najbolji izbor. Odabir jeftinije opcije ne znači da ćete morati žrtvovati kvalitet ili izvedbu. To važi i za puder. U drogerijama postoji mnogo formula koje zaista mogu parirati onim luksuznijim.

Drogerijski proizvodi su win-win

Drogerijski puderi dokaz su da kvalitet ne znači nužno i visoku cenu. Poput popularnih maskara, pristupačni puderi ne teže pristajanju na kompromise kada je u pitanju kvalitet. Ako ništa drugo, neke od najboljih pudera, CC i BB krema često dolaze od popularnih pristupačnijih brendova koji su poznati po svojim visokokvalitetnim formulama.

Ako ste neko ko svakodnevno nosi puder, zašto ne biste odabrali pristupačniju opciju? Dobar drogerijski puder uvek je na našem radaru.

trend !t up Hydro Stay Silky Serum Foundation

Danas pričamo o drogerijskom puderu o kojem poslednjih nekoliko dana društvene mreže ne prestaju brujati – trend !t up Hydro Stay Silky Serum Foundation. Reč je o serumskoj podlogi sa zaštitnim faktorom 15, hijaluronskom kiselinom i kompleksom vitamina koja bi trebala dati prirodan i svež izgled te vodootporni, dugotrajni završni sloj. Cena mu je 699 dinara, dolazi u 2 nijanse, i dostupan je u dm drogerijama.

trend it up puder

Puder dolazi u staklenoj bočici sa pipetom. Bočica sadrži 30ml, a tekstura je vrlo tekuća. Na stranici se navodi kako ovaj puder daje prirodan blistavi finiš, a vodootporan je i obećava dugotrajnost do čak 12 sati. Može se naneti četkicom za puder ili sunđerom.

Učitati još
Zatvori