љубав na noktima – kakav manikir nosimo ovih dana?
љубав na noktima – kakav manikir nosimo ovih dana?

љубав na noktima – kakav
manikir nosimo ovih dana?

Nakon ultimativnog kiss eye make-up look-a, i drugih romantičnih i manje romantičnih Valentine’s Day beauty inspiracija, vreme je za nešto drugačiji manikir koji poziva na – љубав. Popularni kiss nails trenutno vodi u ovoj beauty igri zvanoj Dan zaljubljenih, ali mi donosimo nešto drugačije inspiracije koje imaju jednake izglede za pobedu.

Kada je reč o bojama, naravno, sve počinje od klasične crvene koja jasno simboliše ovaj praznik. Odmah nakon nastupaju neutralni, zatim i ružičasti tonovi. Potom se paleta preliva na neočekivane plave i crne ideje za manikir. 

Klasika na kvadrat

French & crvena = klasika koja nikada ne izlazi iz mode. Prethodna, 2023. godina bila je godina kada se french manikir vratio na velika vrata kako na rukama tako i na nogama. Takođe, prethodnih godina smo crveni lak nakratko ostavili po strani. Ove godine nas je crvena boja dočekala na svim frontovima – od garderobera, enterijera, pa sve do manikira. Ali kada se spoje dva ultimativna klasika dobije se klasika na kvadrat i ideja za predstojeći Dan zaljubljenih.

Minimal but with ♡

Soap nails je poslednji beauty trend kada je reč o manikiru koji smo rado prigrlili. Neutralna baza koja po pravilu može da ide na ivory nijansu ili pak nešto ružičastiju čini se kao savršen izbor kada želite uredne nokte. Osim toga što je reč o veoma zahvalnom manikiru budući da se neće mnogo primetiti ako vam nokti izrastu a niste stigli da uradite korekciju, radi se i o manikiru koji se lako kombinuje uz sve. Ukoliko igrate na kartu minimalizma ali biste ipak obeležili dan zaljubljenih, mala crvena srca na neutralnoj bazi su pravi izbor.

Color palette: Raspberry

Kada bismo se vratili nekoliko godina unazad bili bismo svedoci modnog prekršaja koji je tada glasio da crvena i roze boja ne idu zajedno, baš kao ni teget i crna ili crna i braon. Srećom danas ova modna pravila ne važi, štaviše ona su na snazi a pomenute kombinacije boja viđamo posvuda – od outfita, aksesoara, pa sve do uređenja enterijera. Zato se povodom 14. februara okrećemo ljubavnoj paleti boja koja na koloritnoj skali doseže od najsvetlije roze, preko pink, pa sve do klasično crvene.

Blue love

Kao što ljubav ne poznaje bukvalnost i nije uvek tako očita, tako ni beauty inspiracija povodom Dana zaljubljenih ne priznaje samo crvenu boju. Iako ljubav i romantične trenutke vezujemo najčešće za crvenu boju, istina je da se ljubav može pisati i plavom bojom. Prema rečima stručnjaka, plava boja se vezuje za mir, spokoj i osećaj pripadnosti. I zato neka vaš izbor ovog februara bude plavi manikir sa srcima.

Last but not least

Nastavljajući atipičnom beauty putanjom, trendovi su nas doveli do crne. Nakon niza godina tokom kojih su kratki crni nokti vladali manikir scenom, na red je došla i njihova love verzija. Total crni manikir priznajemo samo ako ima simbole srca. Druga opcija jeste heart french u crnoj boji. Izbor je na vama.

Učitati još
Zatvori