Kiss eye make-up look: Kako postići viralan izgled šminke za Dan zaljubljenih
Kiss eye make-up look: Kako postići viralan izgled šminke za Dan zaljubljenih

Kiss eye make-up look: Kako postići viralan
izgled šminke za Dan zaljubljenih

Bez obzira da li ste večiti romantičar, ili jedni od onih koji uporno tvrde da to nisu, Dan zaljubljenih samo što nije, stoga je potrebno pripremiti sve last minute planove. Međutim, za sve one koji nemaju u planu da na “tradicionalan” način proslave ovaj praznik, donosimo zabavan make-up look za sve koji bi radije proveli dan sprovodeći Valentine’s Day inspired beauty shoot, iz udobnosti svog doma, razume se. S obzirom da je ovo idealna prilika da se poigramo sa šminkom i nekonvencionalnim tehnikama šminkanja, donosimo najbolji način kako da postignete viralan kiss eye make-up izgled.

@millieleer (TikTok screenshot)
@meicrosoft (TikTok screenshot)

How to: Kiss Eye Make-up look 

Za ovaj make-up look vam nije potrebno ništa osim vašeg omiljenog crvenog karmina, kuhinjskog celofana i setting pudera u prahu. Ono što su zapravo najvažniji deo ovog izgleda jesu male finese pomoću kojih ćete besprekorno rekreirati ovaj izgled, koji će dovesti vaš make-up look do savršenstva.

Najpre, našminkajte se kao što biste to inače uradili, tako da nedovršeno ostavite samo oči i usta. Zatim, na usne namažite dobar sloj crvenog karmina i pripremite isečene parčiće celofana. Nakon toga, parče celofana pritisnite uz usne, trudeći se da precizno preslikate oblik vaših usana bez da ga razmažete. Preslikan karmin zato pozicionirajte na licu gde želite i pažljivo ostavite otisak. Postupak ponovite koliko god puta želite sve dok ne dobijete željeni izgled, a ceo look završite uz malo maskare.

Naravno, ne morate da se zadržite samo na crvenom karminu, već vaš kiss eye make-up izgled možete postići i omiljenim pink karminom, ili ipak, njihovom kombinacijom.

Journal tip! 

Između svakog otiska, promenite parče celofana koji ćete koristiti da ponovo preslikate karmin na njemu. Na taj način, izbegavate da se vaš otisak usana na celofanu zamaže, a rezultat će biti perfektno preslikane usne svaki put.

U nastavku pogledajte kako izgleda ceo proces za beauty kreatorku Mei Pang koja stoji iza ovog viralnog make-up looka.

Učitati još
Zatvori