Za novi Caudalie viralni serum kažu da je botox u bočici – u čemu je štos?
Za novi Caudalie viralni serum kažu da je botox u bočici – u čemu je štos?

Za novi Caudalie viralni serum kažu da je botox u bočici – u čemu je štos?

Caudalie Resveratrol-Lift je novi viralni beauty proizvod – i to ne bez razloga. Francuski brend Caudalie od osnivanja 1995. godine važi za jedan od najkvalitetnijih brendova kada je nega kože u pitanju. Ovaj timeless beauty brend sinonim je za clean sastojke i estetiku, koristeći prirodu kao najvažnijeg saveznika u nezi kože.

Poznat po linijama poput Vinoperfect (serum i noćna krema iz ove linije su must-have svakog beauty fanatika) i Vineactiv (smoothing okoloočna krema je obavezna!), Caudalie je ponovo zavredio titulu viralnog. Razlog za to je nova formula Resveratrol-Lift seruma, koja, navodno, pruža facelifting, botox efekat poput nijednog drugog.

Bolje od retinola?

Iako smo nedavno pronašli pristupačan puder sa kojim postižemo blistavi izgled kože, svesni smo da bez kvalitetne nege kože, nema ni dobrog make-up izgleda. Otkrivanje proizvoda koji, pored toga što kožu čini blistavom, ima i istinske anti-age efekte je prava win-win situacija. Šta to postižemo sa Caudalie Resveratrol-Lift serumom, a što ne možemo sa retinolom?

Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Retinol Alternative Serum bogat je kvalitetnim sastojcima. Na vrhu liste sastojaka nalaze se hijaluronska kiselina i resveratrol (polifenol, prirodni antioksidant koji se nalazi u koži crnog grožđa, šljiva i bobičastih plodova).

Tu je i nekoliko kolagen boostera, baziranih na veganskoj formuli. Kombinacija ovih sastojaka donosi instant lifting efekat, a koža već nakon prve upotrebe izgleda zategnuto i osveženo. Ipak, za bolje od retinola efekat zaslužan je upravo veganski kolagen, koji stimuliše tri tipa kolagena i pruža jači anti-age efekat od retinola – otuda naziv Retinol Alternative. Takođe, zbog toga što je baziran na prirodnim sastojcima, ne pruža rizik od preterane osetljivosti kože koja može nastati sa (pre)čestom upotrebom čistog retinola.

Facelifting efekat

Resveratrol-Lift Instant Firming Serum ispravlja bore i čini kožu zategnutijom, čime se postiže snatched, odnosno izrazito zategnut efekat kom parira samo facelifting. Prema mišljenju korisnika, on je idealan serum za otklanjanje jutarnje otečenosti lica, a smanjuje i preteranu ovalnost lica.

Dodatni plus ovog proizvoda je što je Caudalie skincare kompanija koja je cruelty-free, odnosno koja ne testira na životinjama. Bočica je, takođe, pogodna za recikliranje, te uz postizanje lepog izgleda kože činimo i nešto dobro za Planetu. It’a a yes from us.

@caudalie

Think again! A non-irritating, pregnancy-safe, natural alternative to Retinol DOES exist. It’s called Resveratrol-Lift Serum. 💓#caudalie #resveratrol #antiaging #retinolalternative

♬ original sound - Caudalie USA
Učitati još
Zatvori